Fredag 25/10

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag har du riktigt trevligt på jobbet. Ditt humör är på topp och du charmar nästan alla du möter. En diskussion kan uppstå mellan två av dina kollegor, se till att hålla dig utanför den.

 

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du chansen att prova på lite nya saker på jobbet. Du tycker det är roligt och utvecklande att variera arbetsuppgifterna så länge det sker inom en rimlig gräns.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag testar du en teori som du har, men det går så där. Det som verkade så klyftigt på pappret visar sig blir betydligt mer komplicerat när det ska genomföras på plats. Din idé behöver ljusteras lite.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen är väldigt givande, särskilt om du är Kräfta född mellan den 6/7-13/7. Du får ett överraskande erbjudande som du finner smickrande, men tyvärr omöjligt som ditt liv ser ut just nu.

 

Lejonet 23/7-22/8

Visa vad du tänker för din vän. Om du håller dina känslor dolda så kommer ni att såra varandra i onödan. Idag är kommunikation det bästa sättet att nå fram till varandra. En person som du saknat finns plötsligt vid din sida igen.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett meddelande eller ett brev. Du inser att du missat något viktigt och nu vill du ta igen det du har förlorat. Visa att du kan vara flexibel, även i svåra situationer.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen hinner du med det du tänkt dig och det gör att du blir på gott humör. Du avskyr att behöva stressa så här i slutet av veckan eftersom det förstör hela helgen för dig. Visa en kollega tålamod idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du nys om en hemlighet som är för bra för att vara sann. Håll inne med vad du vet ett litet tag till. Risken är att du förlorar på att den här nyheten blir allmänt känd.

 

Skytten 22/11-21/12

Ekonomin orsakar bekymmer idag. En utgift som du trodde att du kunde vänta med måste betalas omgående och det skapar stora hål i din plånbok. Ett lån från en vän hjälper dig ur den värsta krisen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Fredagen blir rolig. Du träffar dina vänner och det blir både trevligt och givande, Du får ett tips om ett arbete som du gärna vill testa. Se till att skriva ihop en ansökan så fort som möjligt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag hinner du inte hem så tidigt som du tänkt dig och det gör din familj besviken. Ring och förvarna om att du är sen så slipper du sura miner när du kommer hem. En person som du känner har privata problem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du tur med det mesta som du tar dig för. Du lyckas med allt från arbete till lotter. En vän är lite avundsjuk på ditt flyt, hon har själv bara haft otur på sista tiden. Försök muntra upp henne.

Annons