Lördag 26/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du äntligen chansen att göra något med familjen. Det har varit väldigt mycket arbete den sista tiden så du förtjänar verkligen att komma bort en dag. Njut av den här dagen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp som vanligt. Det verkar som om du har svårt att hitta tid för dig själv. Just nu är du väldigt populär och det är både bra och dåligt på samma gång. En vän vill umgås mer med dig än du har tid till.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen har du chansen att aktivera dig utomhus. Du behöver lite miljöombyte efter en lång arbetsvecka. Ekonomin bekymrar dig just nu. Du känner en oro inför framtiden, särkilt när det gäller jobbet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen har du svårt att nå fram till en nära vän som har problem. Du försöker vara så medkännande du kan, men din vän sluter sig som en mussla. Du måste ha mycket tålamod med honom/henne.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu funderar du mycket över kärlek och relationer. Du vill verkligen inte låta känslorna styra över förnuftet, men med den påverkan du har i ditt horoskop kan det bli svårt att vara kallhamrad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig lördag. Du glömmer bort allt som bekymrar dig och slappnar av helt för första gången på länge. Din partner överraskar dig idag och det ger en extra gulkant till den här lördagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du inte tveka om du får ett erbjudande från en vän. Du kommer att ha jättekul så passa på att följa med. Ibland blir du lite väl svår att locka bort från hemmets trygga vrå. Du trivs inomhus.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen handlar om att göra saker som du inte hinner med i vanliga fall. Du har alldeles för lite ork på vardagskvällar för att hinna med ditt hem. Även om du tycker det är tråkigt så vet du vad du måste göra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din övertalningsförmåga är väldigt stark idag, tack vare Merkurius inflytande. Du vet precis vart och när du ska sätta in den rätta stöten för att få som du vill. Du utnyttjar din förmåga till din fördel.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du förlitar dig på ditt sunda förnuft kommer det att gå vägen idag. Det är om du tvekar och följer välmenande, men inte särskilt genomtänkta råd som saker och ting kan gå snett.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om familjen. Du vill umgås så mycket som du kan med dina nära och kära eftersom vardagskvällarna inte räcker till. Har du en stor släkt kan dagen handla om någon form av släktsammankomst.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland känner du dig väldigt övergiven. Ingen har tid med dig och det får dig att bli en aningen bitter. Ta tag i din fritid och gör något kreativt med den. Skriv in dig i en kurs och lär dig något nytt.

Annons