Söndag 27/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir riktigt avslappnad. Du har få saker inbokade och det innebär att du kan lägga massor av tid på dig själv. Det är en lyx som du inte unnar dig särskilt ofta så njut av den medan du kan.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen går försvinnande fort. Ibland undrar du vart alla timmar ta vägen. Du gillar visslingen att ha mycket att göra, men du uppskattar också lite lugn och ro, något det har varit för lite av på sistone.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trevlig söndag för din del. Med Venus i gynnsam position blommar både det sociala livet och kärleken om du har ett förhållande. Tveka inte när det gäller en investering, nu är rätt tid för den typen av beslut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig väldigt förälskad idag, men det behöver inte vara i en person. Det kan vara någon form av annat intresse som har väkt din passion, även om det är på ett platoniskt vis.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du trivs med att vara i centrum för all uppmärksamhet. Genom att flirta på ett ganska utstuderat sätt väcker du en hel del intresse idag. Du är inte ens medveten om att du flirtar, det ligger helt enkelt i din natur.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen ska du undvika situationer som får dig att känna dig instängd. Du kan lätt drabbas av panik just nu så var försiktig. Du behöver mycket utrymme och öppna ytor för att trivas.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen får du chansen att göra något som du tycker om. Det var länge sedan du ägnade dig åt den här aktiviteten och det väcker många roliga minnen till liv. Det blir en skön söndag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte allt för tjurig idag, då missar du det roliga. Ibland är det bättre att svälja det sura äpplet och inse att stolthet inte är allt. Kvällen blir lugn, du tar chansen att komma tidigt i säng så att du är utvilad imorgon.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag är du på riktigt sprudlande humör. Du har en positiv påverkan på ditt tecken som får dig att känna dig energisk och glad. Du umgås med vänner och familj på ett kravlöst, avslappnat sätt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du tvekar idag så kommer du att missa något som du inte har råd att missa. Ta chansen, var lite tokig för en gångs skull. Förnuft i bra, men i måttliga doser. Våga släppa loss lite mer.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett nytt intresse som du vårdar ömt. Det kan vara ett engagemang i en förening, en ny hobby eller en ny kärlek. När du är intresserad går du upp i din passion utan hämningar. Du ger allt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du inte binda dig, oavsett om det handlar om kärlek, arbete eller en ny bostad. Du vill ha möjlighet att förändra din situation på kort varsel utan dåligt samvete. Du känner dig rastlös.

Annons