Måndag 28/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte har fattat rätt beslut i förra veckan och att det kommer påverka dig nu. Du börjar veckan med att rätta till de fel som du gjort och det irriterar dig att du inte var mer uppmärksam tidigare.

 

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir bra. Du hinner med en del arbete, men också med dig själv. Det är inte ofta som du skämmer bort dig själv med lite lyx en vanlig vardag. Kvällen blir lugn, du får chansen att vila upp dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du svårt att bestämma dig och det gäller både små och stora beslut. Din obeslutsamhet kan ställa till problem på jobbet, särskilt om du hamnar i en situation som kräver snabbt agerande från din sida.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du lite problem att komma överrens med en kollega. Ni pratar helt enkelt inte samma språk och det komplicerar ert samarbete. Du måste hitta ett sätt att hantera den här personen på.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Försök att vakta din tunga en aning. Ibland blir ditt gnäll och ditt missnöje för mycket för din omgivning. Stå upp för dina misstag och skyll dem inte på andra, det är både fult och dumt att göra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag fattar du en hel del snabba beslut som du tyvärr inte hunnit tänka igenom. Följden blir att du ångrar dig och det är inte bra. Ta dig tid innan du svarar på en fråga, det har du igen senare.

 

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir bra. Du har ett trevligt och givande samtal med en kollega. Er diskussion föder nya idéer som främjar ett mer avslappnat klimat på jobbet. Dina initiativ uppskattas av din chef.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du chansen att än en gång bevisa för dig själv hur duktig du är på ditt arbete. Du behöver den här typen av respons för att inte tappa sugen. En kollega ger dig en oväntad komplimang.

 

Skytten 22/11-21/12

Visa att du kan leda och fördela arbetet idag. Genom att stiga fram som en mer dominerande person på jobbet har du chansen att få mer inspirerande och varierande arbetsuppgifter av din chef.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ett missförstånd ställer till problem för dig idag. Du och en vän har en förmåga att prata förbi varandra snarare än med varandra och det bäddar för en hel det problem. Ni måste lära er att kommunicera.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Saturnus ger dig hjälp på jobbet idag. Du får mer ordning och struktur än du brukar, men Saturnus påverkan hämmar också din kreativitet till viss del. Du får svårare att komma på nya idéer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lång dag för din del. Du har några uppgifter på arbetet som du måste avsluta innan du kan gå hem för dagen. Det blir både påfrestande och roligt på samma gång. Du känner dig viktig.

Annons