Tisdag 29/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Ibland är du lite för snabb för ditt eget bäst. Du tycker om att agera på instinkt och det gör att dina handlingar inte alltid är så genomtänkta. Idag får du ta konsekvensera för ett såndant beteende.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att komma överrens med en kollega som hela tiden vill ha din uppmärksamhet. Problemet är att han/hon inte känner hur negativt inställd du är till honom/henne.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas konfrontera en person som skvallrar en hel del idag. Vanligtvis undviker du att lägga dig i den typen av problem, men nu har det gått så långt att det påverkar stämningen på jobbet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du måste bli mer ordentlig med dina matvanor annars är risken stor att du får problem med magen. Stjärnorna varnar för stressmage och muskelproblem i samarbete med jobbet. Ta hand om dig själv.

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du svårt att hinna med det du planerat. Det handlar mest om att du är dåligt organiserad. Du är en så kallad tidoptimist som har svårt att bedöma hur lång tid en viss uppgift tar. Allt går på en kvart enligt dig.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du ta ställning till något som berör din privata ekonomi. Har du en partner bör ni fatta det här beslutet tillsammans. Om du går bakom hennes/hans rygg så bäddar du för problem.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig, kreativ och inspirerande tisdag. Du får en massa idéer. Några kan du genomföra på en gång, medan du får vänta lite med de andra. Du tycker att det känns roligt att jobba just nu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Om du pluggar eller utbildar dig så får du en mycket informationsrik dag idag. Arbetar du praktiskt så blir du inspirerad av andras idéer och det ger dig en hel del att tänka på. Just nu utvecklas du mycket.

 

Skytten 22/11-21/12

Plutos påverkan präglar den här tisdagen mycket. Du inser inte hur nyckfullt den här planeten påverkar dig, men din omgivning märker att du inte är som vanligt. Du agerar irrationellt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Idag fattar du snabba beslut och det är lite ovanligt för dig. Som jordtecken föredrar du att tänka efter innan du agerar, men dagens agenda lämnar inget sådant utrymme. Du måste tänka snabbt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

En person på jobbet visar dig mer och mer uppmärksamhet. Du vet inte riktigt vad du tycker om den här typen av hängivenhet. Visst är det smickrande, men också enerverande för dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag viskas det många rykten på din arbetsplats och det skapar en oro bland personalen. Det bästa du kan göra är att ta reda på sanningshalten i allt du hör, då slipper du magknip och olustkänslor.

Annons