Onsdag 30/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du kan påverka en chef att få honom/henne att följa din linje. Frågan är om det är så genomtänkt. Blir det fel är det du som får skulden, och det kan bli svårt att rätta till.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag ägnar du dig åt en annan form av uppgifter. Du tycker att omväxlingen är kul, även om du inte vill jobba jämt med det som du testar idag. Ett beröm från en chef får dig på riktigt gott humör.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen summerar du din erfarenhet inom ett visst område och kommer fram till att du behöver utbilda dig för att utvecklas. Ta upp dina tankar med din chef. Han har förståelse för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du väldigt effektiv. Du får mycket gjort redan på morgonen så eftermiddagen tillbringar du med att göra en del av morgondagens jobb. Du gillar att ligga minst ett steg före när du kan.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Din tveksamhet sätter käppar i hjulet för dig. Du vet inte riktigt vad det vill och det märker din kollega som utnyttjar möjligheten att ta de roligaste, mest kreativa arbetsuppgifterna framför din näsa.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag litar du på fel person och det kan bli riktigt komplicerat. Egentligen borde du använda den logik som du är så känd för. Om du lägger ihop två och två så kommer du märka att den här personen ljuger.

 

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som du ska ut något roligt idag och du ser verkligen fram emot det. Det var länge sedan du gjorde något helt spontant en vardagskväll, så ha inte dåligt samvete om du är lite trött imorgon.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att fundera över, så se till att du får tid för dig själv idag. På ditt arbete verkar många människor vilja tala med dig så där kan det bli svårt att få en lugn vrå. En tidig hemmakväll kan ge dig lite distans.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket som du vill få gjort på jobbet idag, men risken är att du blir ofokuserad och börjar med flera saker samtidigt. Då kommer du verkligen få problem att hinna med. Du måste veta vad du sysslar med idag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du flera bra initiativ. Du visar at du vill lära dig mer, och att du också inser värdet av en bredare kompetens inom mer än ett område. Just nu är du väldigt målmedveten.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Månen påverkar ditt undermedvetna idag och får dig att förstå dina medmänniskor bättre. Ibland har du en tendens att köra över dina kollegor när de inte vill som du vill, men idag lyssnar du verkligen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har riktigt roligt idag och det märks på alla glada skratt som kommer ifrån ditt håll. Särskilt en person får dig att le lite extra. Du är normal sett inte särskilt flirtig av dig, men nu kan du inte låta bli att koppla på charmen lite extra.

Annons