Torsdag 1/10

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att våga visa att du är svag. Oftast jobbar du efter konceptet ensam är starkast, men idag är det bra om du erkänner både för din omgivning och för dig själv att du behöver hjälp.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en effektiv torsdag då du jobbar raskt och målmedvetet. Idag finns det inget utrymmer för lekar och stoj. Du är alldeles för fokuserad för att ha roligt. Göm inte bort att äta, du kommer behöva energi.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra torsdag. Du har hittat en baslans mellan det sociala livet på jobbet och att arbetet. Du veta att du inte klarar av att göra ett bra jobb om du inte samtidigt har lite kul.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du reda på att din arbetssituation kommer att förändras framöver. Det blir obehagligt, jobbigt och spännande på samma gång. Du är mer öppen för förändring än jordtecknen så det här kan bli bra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just idag ska du undvika att hamna i diskussioner som kan leda till gräl. Mars ger dig ett hetsigt temperament, och risken är stor att du vräker ur dig saker som du får ångra senare.

 

Jungfru 23/8-22/9

Våga lyssna på goda råd. Du behöver inte alltid ha bra idéer själv, andra kan också hjälpa till och hitta på nya saker om du bara accepterar att ni är ett team. Du har svårt att arbeta i grupp om du inte får bestämma.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin ger dig en del att fundera på idag. Det verkar som du vill göra en större investering som ett bostadsköp, bilköp eller en längre semesterresa. Den här typen av utgifter kräver att du går igenom din ekonomi noggrant.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har väldigt lätt för att säga ja just nu, även när du borde vara avvaktande. Den positiva influensen ifrån stjärnorna trubbar av din vanliga misstänksamhet och gör dig till ett lätt byte.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen ska du undvika komplicerade pappersarbeten. Du har varken ro eller koncentrationsförmåga att fokusera dig på den typen av arbete. Jobba praktiskt om du kan istället.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en del att fundera över idag. Det handlar om du vill göra något som egentligen inte riktigt passar med ditt nuvarande liv. Det kan vara en typ av arbete som rimmar illa med din vardag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har äntligen fått lite ro i kroppen. Det har varit en lång sommar där många tankar har avlöst varandra, men nu börjar du äntligen hitta en harmoni i vardagen. Du känner dig nöjd .

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din humor blir din räddningsplanka idag. När allt går åt skogen så kan du i alla fall skratta åt det. Alla har dagar då saker går snett och idag är det din tur. Det är bara att gilla läget, imorgon är en annan dag.

Annons