Fredag 2/10

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar ställning till ett problem på jobbet och inser att du bör göra något åt det innan det drabbar dig personligen. Det blir ett tufft beslut som du måste fatta. Du känner dig tveksam in i det sista.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lekfull, ironisk och charmig på samma gång. Dia kollegor kan inte låta bli att tycka om dig fast du retar gallfeber på dem samtidigt. Det är fredagen och vetskapen om att det snart är helg som gör dig så busig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att fokusera dig på det som du måste göra idag. Det verkar som om du ska ut eller är bortbjuden ikväll och det är där dina tankar befinner sig. Kvällen blir så kul som du tänkt dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett festligt humör. Du njuter av att bli uppmärksammad omgivningen samtidigt som du ger mycket igen till dina kollegor. Det råder en uppsluppen och glad stämning på ditt jobb.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag undviker du konflikter och det är bra. Du har insett att vissa strider inte kan vinnas utan att det får bli den totala segern som räknas istället. Du kopplar på charmen och har kul istället.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det verkar bli något av ett triangeldrama på din arbetsplats den närmaste tiden. Det är inte kärlek som föder den här konflikten, utan viljan att få ett mer attraktivt jobb. Se upp så du inte blir inblandad.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt lätt att stressa och det ger dig problem med sömnen. Du har svårt att slappna av på kvällarna, tankarna fortsätter att snurra långt efter det att du borde ligga och snusa i din säng.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag undviker du en viss person eftersom du vill behålla ditt goda humör och den här kollegan lyckas alltid att irritera dig. Du vet att om ni stöter på varandra så kommer du vara grinig resten av dagen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Lite omtanke från en arbetskamrat får dig att må som en prinsessa/prins idag. Du älskar att bli ompysslad, men samtidigt så vill du inte att det ska gå för långt. Du vill inte uppmuntra den här personens känslor för dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag satsa får du ett samtal från en person som du egentligen inte vill ha någon kontakt med. Tyvärr har ni ett förflutet ihop och det har hunnit ikapp dig nu så du måste konfrontera ditt gamla liv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill ut så mycket som möjligt och njuta av den friska luften. Just kylan och vindarna får dig att vakna till mycket bättre en hinkvis med kaffe. Idag måste du vara fokuserad. Du har en viktig affär att avsluta.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du trollar med knäna idag och det är både roligt, kreativt och utvecklande. Det är sällan som du får fria händer att genomföra dina idéer, så vad spelar det för roll att dina resurser är begränsade.

Annons