Lördag 3/10

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir bra. Du hinner med mer än du trodde och det ger dig många lata timmar att bara ta hand om dig själv. Pyssla om din kropp och unna dig en riktig höstrenovering, det kommer göra dig gott.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir ganska intensiv, som vanligt. Du har flera saker inbokade och där ibland sociala aktiviteter som kräver att du är charmig, uppmärksam och trevlig. Räkna med att du är trött ikväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt ditt hem. Det finns saker som du vill förändra och nu har du tid att lägga ned det engagemang som ditt boende behöver. För dig är det viktigt med ett snyggt hem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om familjen. Du vill umgås med dina närmaste under avslappnade former. Du har ett behov av att få träffa personer som du tycker om när du är ledig. Ytlig bekantskap ger dig inget.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du bort från hemmet och familjen. Du behöver få utrymmer för dig själv för att trivas. Varför inte gå en vända med några vänner som du inte sett på länge.  Det kan bli ett kul avbrott i vardagen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag lyssnar du inte på din partner och det gör att risken är stor att det uppstår en konflikt mellan er. Ditt nonchalant beteende kommer från att du har mycket att tänka på när det gäller jobbet just nu.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir lugn och skön. Du njuter av att slippa krav. Vanligtvis så omger du dig med massor av vänner, men nu får en influens från Uranus dig att vilja vara lite mer för dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen har du chansen att visa en person som du håller av lite extra uppskattning. Det behöver inte vara en partner, utan kan lika gärna vara en mamma, bror eller nära vän.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag får du som du vill, men frågan är om du blir nöjd med det. Verkligheten är inte alltid lika lockande som drömmen, något som blir väldigt påtagligt för dig idag. Du är besviken.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen ska du passa på att umgås med familjen. Hösten kommer att bli ännu mer intensiv än hittills så du ska passa på att ta till vara på de här guldkornen som får. Din familj gör dig lugn.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Sluta att boka in så mycket på helgerna. Om du har saker att göra från morgon till kväll kommer du att vara ännu mer trött när helgen slutar. Du måste inse att din lediga tid är till för att vila upp dig på.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Unna dig något riktigt lyxigt idag. Det är så sällan du kostar på dig själv något så nu ska du ta chansen när du har råd. Visst finns det mycket du behöver, men det är inte det du ska köpa. Unna dig något du inte behöver.

Annons