Söndag 4/10

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir harmonisk och underbart lång. Du gör inte så mycket nytta, men du laddar verkligen om inför nästa vecka. Dagen blir en riktig energikick. En vän har goda nyheter som hon/han vill dela med dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om din familj. Du vill få så mycket tid som du kan tillsammans med dem, men då måste du göra alla hushållssysslor på vardagskvällar och det orkar du inte. Du får helt enkelt hitta en balans mellan plikt och nöje.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det verkar som du har engagerat dig i någon form av förening och det upptar en hel del av din tid på helgen. Se upp så att du inte blir för insyltat. Du måste ha lite ledigt också. Kvällen blir tidig för din del.

 

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir trevlig, social och kravlös, precis så som du vill ha den. För dig är den här typen av dagar en riktig oas i din hetsiga vardag. När kvällen kommer så känner du dig ovanligt lycklig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att komma ut idag och det påverkar dig negativt. Du behöver frisk luft för att tänka. Dagen handlar om att prioritera det som betyder mest för dig. Du måste välja och det är svårt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag passar du på att göra något kul. Det kan vara en fritidsaktivitet, promenad i skogen eller bara umgås med familj och vänner. Du tycker att helgerna är en skön kontrast till vardagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ligger det en rastlöshet över ditt tecken. Du tycker inte att någonting är kul, utan du påbörjar projekt efter projekt utan att avsluta något. Det blir en ganska tråkig söndag för din del.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag letar du efter svar, och du tänker inte ge dig innan du har dem. Det kan vara något som din partner döljer, eller ett skvaller som har väckt din misstänksamhet. Du avskyr att vara ovetande.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn. Du njuter av att bara vara. Utan krav flyter du runt och tar saker som de kommer. För dig är det skönt att slippa tänka. Något från det förflutna hemsöker dina tankar, du bör ta itu med det så snart som möjligt.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig mogen att konfrontera en person son du undvikit av olika skäl den senaste tiden. Nu har du styrkan i ditt tecken från Mars och du har även förmågan att nå fram till den här personen på rätt sätt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det är du som pysslar mest hemma just nu. Din partner jobbar mycket och då faller en hel del av ansvaret för hemmet på dig. Är du singel så lägger du lite extra energi på ditt boende. Du behöver en trygg oas.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir alldeles lagom. Du träffar några vänner, du pysslar lite hemma och du hinner med att lata dig en hel del. Det blir en perfekt blandning av aktivitet och vila. När kvällen kommer känner du utvilad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons