Pluto i första huset

15 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är en intressant fråga det där med Pluto i första huset. Pluto är en skl generationsplanet så Plutos position kan influera en hel grupp av personer som är födda1983/84-1995. Du har Pluto i första huset vilket ger dig intensitet och målmedvetenhet. Hela din person skänks en air av allvar, skärpa och djup av den här positionen. Befinner sig Pluto dessutom i Skorpionens tecken så förstärks även din intuition och ger dig en mystisk lite svårtolkad personlighet, så visst kan du upplevas som skrämmande och fascinerande, särskilt av människor som inte känner dig så väl.

När det gäller Fiskmän som drömmer de ofta mycket, men de har svårt att konkretisera sina drömmar. När verkligheten blir för påtaglig blir de skrämda, och det verkar hänt med din Fiskman. Oavsett hur lite påstridig du är så är du Lejon och Lejon är intensiva i sina känslor även när de håller igen. Frågan är om du vill hålla igen bara för att lugna din Fisk? Kanske borde du hitta någon med lika intensiv personlighet som du har.

När det gäller Tvillingen och Stenbocken kan jag bara säga att det inte är en lyckad kombination på sikt. Släpp din dröm och satsa på något mer konkret istället. Väljer du att satsa på den här relationen kommer du få kämpa för att lyckas.

🙂

Felicia

Annons