Från rödtopp till blondin

16 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag kände jag för att förändra mig. Vanligtvis tar det tid innan jag bestämmer mig för att ändra på mitt utseende, men nu har jag bestämt mig. jag gick in till min frisör med alla nyanser från mörkt lila till ljust rött i håret och kom ut som en elegant, kortklippt kvinna med ljust hår. Nu undrar jag varför jag tvekade så länge innan jag fattade det här beslutet, men det är kanske inte så underligt, jag är ju en förändringshatande Oxe =-)

Jag fick ett par frågor som jag tänkte besvara

Skytten är rastlös av naturen så jag kan förstå att du känner dig frestad av en så pulserande metropol som London. När det gäller din tvekan så kommer den från ett inslag av jord som just nu ligger över Skyttens tecken. Jordmänniskor är praktiska och vill ha garanti på att saker och ting fungerar innan de kastar sig ut i det okända. Kanske bör du lyssna på din jordsida och fundera igenom vad du vill en gång till.

Annons

Jungfru och Skytt är en svår kombination, den ena är för rastlös och den andra för praktisk. Du vill ha impulsivitet och passion i ditt liv, jordtecknen är mer försiktiga av särskilt Jungfrun som inte gillar att skylta med sina känslor. Blir det ni så måste du jobba på det förhållandet.

Och Vattumannen behöver inte vara dålig på kärlek. Jag har själv varit gift i nio år med en Vattuman så jag kan intyga att det fungerar utmärkt. Asc är ditt andra jag, så när du läser om Väduren kommer du säkert känner igen dig en hel del även i det tecknet. Där finns en styrka, passion och en drivenhet hos Väduren som Vattumannen saknar så det blir ett fint komplement till din personlighet.

🙂

Felicia

 

Annons