Oxe och vattuman= sant.

17 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är roligt att det finns fler Oxar än jag som uppskattar Vattumannens kvaliteter. Vattumän är av naturen nyfikna, glada och spontana. Det viktigast är att väcka hans nyfikenhet genom att vara öppen, men ändå inte helt tillgänglig. Humor och intelligens är bra eftersom vattumannen tröttnar rätt snabbt om det bara finns bomull i huvudet på den han/hon pratar med. Oxar är ofta kreativa, konstnärliga och stilsäkra något som Vattumannen gillar. Har du konstnärliga intressen kan du nämna dem utan att gå in på detalj. Låt honom/henne göra jobbet.

Det svåra är inte att fånga en Vattuman, hans/hennes intresse är lätt att väcka. Det besvärliga är att behålla honom/henne  😉

Som Oxe måste du vänja dig vid snabba puckar och impulsiva beslut. Det är en sida som tar tid att vänja sig vid. Fråga mig jag är inte ännu helt bekväm med att livsavgörande beslut fattas på en kafferast. Vi har lärt oss att kompremissa, jag väljer oftast att låta honom hållas när har drömmer storslagna drömmar för jag vet att max hälften kommer att bli verklighet.

🙂

Felicia

 

 

 

 

 

 

Annons