Morgontrött

19 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Trots att jag inte är ett Lejon så känner jag mig dödstrött när jag kliver upp på morgonen och solen inte har gått upp ännu. Det är som om min kropp tror att jag skämtar. Det lustiga är att det blir värre med åren, men det kan ju bero på att min asc har flyttat sig från Kräftan till Lejonet så nu påverkas jag väl extra av solenergin. Det är väl dags att flytta till någon solig, varm ö och öppna en liten bar på stranden 😉

Till några frågor.

Veliga Vattumannen, du har antagligen svårt att bestämma dig för att du känner att något saknas i ditt liv. Vattumannen måste ha både ett intellektuellt och ett stimulerande arbete, helst utan allt för mycket rutiner. Som Vattuman är du social, utåtriktad och fördomsfri, vilket gör att du lätt kan knyta kontakter något som är viktigt om du tänker gå vidare med dina drömmar. Som den praktiska Oxe jag är måste jag ändå råda dig till att försöka ha någon form av back up plan om du inte skulle få jobb efter utbildningen. Vad jag vet så kan du ta tjänstledigt från ditt nuvarande arbete om du söker in till en utbildning och då behåller du din fasta tjänst. Kolla reglerna, men jag är rätt så övertygad om att din chef inte har rätt att neka dig tjänstledighet om du ansöker 6 månader innan utbildningen börjar. Sedan kan du söka make up jobb medan du arbetar kvar på din gamla arbetsplats när du är färdig med utbildningen.

Annons

Eldiga skopionen som vill fånga en Fisk, till dig kan jag säga att du måste vara bestämd med din tilltänkta. Fiskar låter sig gärna ledas, men har svårt att ta initiativ. Vill du låta honom behålla sin stolthet kan du få honom att tro att de är han som tar första steget fast det är du som gör det.

Och Josefin. Din Oxe kan ha dragit sig tillbaka för att han inte känner att du är intresserad. Tvillingen kan verka mer sval än hon/han är, så du får jobba på att visa dina känslor. Oxar och tvillingar är en svår kombination, så du har att bita i.

😉

Felicia

Annons