Progriderande tecken

20 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Marie undrade om hon läst rätt när jag skrev att asc byter tecken under en livstid. Hela vårt horoskop förändras under vår livstid, men en del planeter vandrar ett helt eller ett halvt var för att sedan återkomma till exakt ursprungsposition. Även vårt soltecken vandrar under vår livstid. När det sker beror lite på vilken grad din sol/ asc/ mitthimmel befinner sig på. Ju ”närmare” gränsen till nästa tecken, ju snarare sker det här skiftet i ditt liv.

En person som är född under första graden av sin solteckenperiod kan gifta sig, börja studera, byta karriär under en sådan här skifte.

Solskiftet har med livsstilen att göra med ett asc-skifte har med det psykologiska att göra. En person som har ett asc-skifte i sitt tecken kan plötsligt byta åsikter, utseende eller förändra sitt beteende.

Ett skifte av mitthimmel kan förändra personens målsättning, och ambitioner i livet. Mitthimmeln symboliserar den strävan vi har i vårt liv.

Annons

Jag har tidigare skrivit att ett födelsehoroskop blir mindre och mindre aktuellt ju äldre en person blir. Det beror på att vi förändras som människor och så gör vårt horoskop. Vissa saker går i cykler och återkommer till sin ursprungsposition under vår livstid, medan andra konstellationer aldrig återvänder. Asc och soltecknet kan byta ett tecken, men de går inte hela varvet runt som tex Månen gör.

Månen vandrar runt vår astrologiska cirkel på 28 år. Första gången Månen återvänder är du ca 28-29 år gammal, andra vid 56 års ålder och den tredje när du är ca 83 år. Den första progressionen (vid 28-29 års ålder) inträffar strax före Saturnus återkomsten och det blir oftast en viktig punkt i ditt liv. Månen och Saturnus tillsammans står för praktiskt planerande och ett behov av struktur. Man kan säga att det är först då vi blir vuxna på allvar

🙂

Till sist var det den förvirrade Sofie (Stenbock). Om du har följt med i mina horoskop det senaste året så har du märkt att det har varit tufft för Stenbocken. Stora förändringar som gör dig förvirrad, osäker och rädd har inträffat. Det kan röra sig om någon form av uppbrott från förhållande, arbete eller föräldrar. Den här påverkan kommer att fortsätta hela vägen in i nästa år, men just nu är det på ett positivt sätt.  Styrkan du vinner i de här förändringarna tillåter dig att forma ditt liv och ta makten över din vardag. När det gäller din Vädur så har han nog mer rätt än du. Ni är inget perfekt par, även om du attraheras av hans person.  Jord och eld passar sällan ihop.

😉

Felicia

Annons