Många frågor och långa svar

22 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Till Kräftan som har det rätt så tufft just nu. Du har goda möjligheter att hitta ett arbete under året, men det kräver att du inte bara visar intresse utan är väldigt övertygande i din framtoning. Kräftan har en drivande energi, särskilt nu på hösten som hjälper dig att skapa dina egna chanser. Det viktiga är att du försöker stabilisera ditt privatliv. För att lyckas i jobbet måste du ha en trygghet hemma. Om du inte har möjlighet att hitta en egen lägenhet kan du försöka att bli inneboende i en lugn familj. Du kan behöva den trygghet som en familj skapar.

När det gäller Skorpionkvinnan är jag förvånad över att ert förhållande hållit så länge. Din passionerade läggning rimmar illa med Tvillingen svala framtoning. När det gäller den Fisk som du mött kan jag förstå er omedelbara attraktion, Fisk och Skorpion passar utmärkt ihop. Men jag vill inte rekommendera att du går emellan ett äktenskap (som för övrigt är en bra matchning astrologiskt sett). Kan han lämna sin fru för dig så kan han även lämna dig i framtiden. Det måste du ha i bakhuvudet. Du förtjänar någon som är lös och ledig att älska dig som du är.

Den jobbsökande Tvillingen har det tufft just nu. Du hade en energitopp i maj som gjorde det extra gynnsamt just att byta arbete just då. Under hösten dyker inte ett liknande tillfälle upp så det kommer att bli tufft för dig att uppnå dina mål. Det gäller att du utnyttjar din enorma charm och din förmåga att sälja dig själv. Du har en talang som inte många besitter, det är din förmåga att få människor att tycka om dig.

🙂

Felicia

Annons