Turbulent tid för Oxar

22 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det ärjättekul med alla som läser den här bloggen, men ibland blir det så många frågor att jag inte hinner med och då försöker jag dela upp det lite.

😉

Jag hoppas att ni har tålamod med mig och att ni kan skriva igen om ni inte fått svar på er fråga

Till den fundersamma Fisken. Jag skulle säga att du är Fisk, men en del astrologiska skolar anser att vi ska ta hänsyn till beräknad nedkomst dvs att du skulle vara Vädur snarare än Fisk. Jag tror att det är rätt svårt att veta exakt när barnet blev tillverkat så jag röstar för födelsedatumet 😉

Och till den kärlekskranka Kräftan, varken Våg eller Lejon är idealiskt, även om Lejonet passar snäppet bättre. Våg och Kräfta har väldigt olika syn på kärlek och förhållande vilket gör det dödsdömt från början. Lejonet väcker din livslust och din passion men frågan är om han klarar av att leva upp till dina krav i längden.

När det gäller Oxen så ser det turbulent ut. Det finns yttre faktorer som påverkar ditt arbete och det gör att det är svårt att ställa en prognos. Du känner dig nere och förvirrad eftersom du inte är trygg i din situation, det är förståligt. Alla Oxar vill ha stabilitet omkring sig. Även jag känner mig hängig psykiskt jus nu så det kan vara någon influens som jag inte sett som påverkar oss 😉 Vi får försöka tänka positivt, den här typen av påverkan brukar gå över snabbt.

Och till sist Vågen som tycker att hennes horoskop aldrig stämmer. Jag är ledsen för din skull, men jag kan inte förklara varför. Svaret ligger troligtvis i ditt personliga horoskop. Du kan ha en stark påverkan från din asc som gör att du inte identifierar dig lika mycket med ditt soltecken som andra gör.

 

🙂

Felicia

Annons