Trött, tröttare, tröttast

24 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Så här efter semestern så förväntas man vara på topp och ha massor av extra energi, men rådande klimat på arbetsmarknaden och i samhället i stort kan ta musten ur en. Jag har många kollegor som ständigt oroar sug för morgondagen. Att få fast arbete verkar vara näst intill omöjligt, så det gäller att hålla till godo med timanställning.

I de här tiderna har vi inte råd att vara kräsna, ibland kan det till och med vara en riktig fullträff att tvingas ta ett arbete som man egentligen inte vill ha. Många gånger har man fördomar mot vissa yrkesgrupper och det kan leda till både självinsikt och nya kompisar när man själv provar på den typen av jobb.

Det är inte konstigt att nästan lika många frågor handlar om yrkesval och arbete som om kärlek 😉

Till det kreativa Lejonet så tala ditt horoskop om en förändring i ditt arbete. Det kan hända att du helt byter inriktning mot vad du gjort tidigare och det kan bli både utmanande och lite skrämmande. Visst är det tufft med förändringar, men du är ju självständig och stark så du kommer att klara dig fint.

När det gäller singelfisken så får du nog avvakta en tid till. Stjärnorna säger inget om en allvarligare relation i din snaraste framtid, men utrymme för en flirt finns det alltid.

🙂

Felicia

Annons