Kärlek och frihet

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Just nu är det många som undrar om det kommer in någon ny kärlek i deras liv. Jag kan förstå att man gärna vill träffa någon så här på hösten så att man slipper sitta ensam alla långa mörka vinterkvällar. Tanken på att krypa upp i en varm famn i soffan och titta på en spännande film är tilltalande, men ett förhållande är så mycket mer än bara de där underbara ögonblicken. Ofta möter man inte en person innan man är mentalt redo för det. När man är i obalans eller har för mycket på gång i livet så är man inte öppen för ett förhållande. Visst kan man längta, men när det väl är ett faktum att man har en relation så vill man oftast tillbaka till friheten igen.

 

När det gäller kärlek, arbete och hälsa generellt kan jag rekommendera att titt på års/månadshoroskopen där får ni lite vägledning.

När det gäller Lisa som undrade över sin Venus i sjunde huset i Oxens tecken så kan jag säga att du har en stark påverkan av just den Venusplaceringen. Venus är Oxens och Vågens planet, med tanke på att sjunde huset är Vågens hus och att Venus dessutom står i Oxens tecken så gör det att Venus får en ovanligt stark position. Det verkar som kärlek och partnerskap spelar en stor roll i ditt liv, du har ett behov av att hitta någon trygg person att dela din vardag med. Se upp så att du inte blir självutplånande i din strävan efter det perfekta förhållandet. Även om Venus för det mesta är odelat positiv så kan kärleken göra få dig att helt gå upp i din partner och glömma dig själv. Positionen till Pluto är negativ och har med bland annat ekonomi att göra. Är det en progridierande position så kan det indikera utveckling som inte blir av, ekonomiska problem eller känslomässig obalans, det beror lite på de andra planeternas placering. Hoppas att du fått svar på din fråga

🙂

Felicia

Annons