Skorpion och Fisk

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är många läsare som frågat om Fisk och Skorpion den senaste tiden. Som jag svarat tidigare så är det en utmärkt kombination. Det finns en ömsesidig förståelse mellan dessa båda tecken som är unik. När det gäller Skorpionen så är han/hon självständig, passionerad och lite mystisk av sig. Han/hon uppskattar jakten och det kittlande första tiden i ett förhållande mer än något annat. Vill man fånga en Skorpion bör man bli ett byte snarare än en jägare. Låt honom/henne få sköta jakten.

Vill man däremot fånga en Fisk bör man nog vara den som tar initiativet. Fiskar är lite romantiska och drömmande av sig och det kan ta lång tid innan han/hon kommer på att han/hon är intresserad. Nackdelen med en Fisk är att han/hon inte är så målmedveten av sig och därför krävs det ett starkt intresse från Fiskens sida innan han/hon tar ett initiativ. Oftast väntar Fisken hellre och ser vad som händer.

När det gäller Kräftor och Skorpioner så är det lite samma sak som med Fisken. Det är en härlig kombination. Om du vill vänta eller inte på honom beror mer på dig än på något annat. Två personer kan vara helt rätt för varandra, men möts ni vid fel tillfälle i livet så kommer det aldrig att funka. Om han inte har tid att prioritera dig ens i första stadiet av ert förhållande så skulle nog jag tänka mig för.

😉

Felicia

Annons