Måndag 5/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen kommer du att upptäcka något som du inte tänkt på förut. Det ger dig möjlighet att förändra ditt sätt att arbeta så att det blir mer effektivt. Du blir mycket nöjd med resultatet av din idé.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du svårt att säga emot en person, och det beror på att du blir påhoppad och inte har någon chans att fundera igenom situationen. Efteråt när du lugnat ned dig så inser du att du har blivit felaktigt anklagad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ställning till ett problem som rör hela ditt liv. Du känner att du inte har kunskapen att konfrontera den här typen av dilemman. Vänd dig till en äldre vän/släkting som har mer erfarenhet.’

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag utnyttjar du din charm för att få som du vill. Du har haft en ganska tuff period bakom dig på jobbet, men nu börjar problemen släppa och du tar kontroll över din vardag igen. Du mår bra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt behov av att synas är stort just nu. Du älskar att vara i centrum för uppmärksamhet och det gör dig på gott humör. En vän som du inte träffat på länge dyker plötsligt upp i ditt liv igen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att älta saker om och om igen. Om du blir upprörd så klarar du inte av att släppa taget och gå vidare. Du känner dig arg, frustrerad och upprörd.  Försök att jobba på din kommunikation.

 

Vågen 23/9-22/10

Under kvällen så får du chansen att visa din partner hur mycket du bryr dig om honom/henne. Du har sällan tid att engagera dig i sitt privatliv på vardagarna. Du är för trött för att vara social.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har minne som en elefant, särskilt när det gäller vissa personer. Du är en komplicerad människa som både har svårt att hålla fast ett förhållande och släppa taget om det och gå vidare.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Visa att du inte är rädd för en utmaning. Det väntar roliga saker på ditt arbete om du bara vågar vara modig. Just nu har du så mycket att ge och så lite att förlora. Vanligtvis är du inte rädd för att kasta dig ut i det okända.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att du behandlat en kollega lite nonchalant, men samtidigt har du svårt för honom/henne och det gör det jobbigt att be om ursäkt. Just nu är det ditt dåliga samvete mot din stolthet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du inte en chans att förändra de beslut som fattas. Du är en passiv deltagare och det väcker frustration hos dig. Du är inte van att ha det så tufft som du har det nu. Du behöver få friare händer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det tveksamt om du får som du vill. Kanske ska du vänta lite med att presentera ditt förslag. Du kommer att upptäcka att stjärnorna är mer gynnsamma för affärer i slutet av veckan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons