Tisdag 6/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ta initiativ och vara stark. Visa vad det är du vill göra. Du har en förmåga att få andra att trivas kring dig så det gör att stämningen på jobbet är på topp. Du mår bra.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har full koll på situationen omkring dig och det är bra. Låt inte din Mars påverka dig så att du blir aggressiv i trängda situationer idag. Då kommer du att ta mycket stryk. Tänk på att äta regelbundet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du regerar ganska starkt på en kollegas klagomål idag. Egentligen borde du vara van vid den här typen av kritik, men det svider ändå att höra en person som du litade på gå emot dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om vänskap och starka band. Du har en intensiv relation till någon på jobbet/skolan. Försök att inte bli för beroende av er vänskap. Det kan leda till att du blir någon du egentligen inte är.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar ett steg i rätt riktning idag när du tillåter en kollega att bli en del av ditt team. Vanligtvis har du lite svårt att släppa in främlingar i din inre cirkel, men just nu är du mer öppen än vanligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen så får du en del att fundera på. Du har hamnat i en sist som inte är den bästa, och som kräver en hel del diplomati från din sida. Se till att visa att du kan medla och att du klarar balansgången.

 

Vågen 23/9-22/10

Du testar dina gränser och det är bra. Du måste inse att ibland är livet inte lätt och då krävs det mer från dig. Din förmåga att medla hjälper dig inte den här gången. Du måste våga stå på dig istället.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att ta igen så det är bara att lägga in en högre växel. Visa att du klarar av att ha olika tempon under dagen. En vän har problem med din logik och hon kommer höra av sig till dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag undrar du över en svår fråga angående företagets framtid. Tyvärr verkar det inte så enkelt att få svar som du hoppats. Ingen vill riktigt ge något besked innan allt är fastslaget. Du får ha tålamod.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen hinner du både med arbete och med nöjen. Det ser ut som du träffar någon som du uppskattar mycket under kvällen och att ert förhållande snabbt kan utvecklas från ytlig bekantskap till något djupare.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag riskerar du mycket när du säger vad du tycker och tänker. Vanligtvis är du mer av en iakttagare än en person som agerar, men idag väljer du att säga vad du tycker och tänker. Du är väldigt rak.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag. Du hinner med mer än du tänkt dig och det gör att du faktiskt får en del tid över att prova några intressanta idéer som du har. Kvällen blir lugn och skön. Du varvar ned ordentligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons