Onsdag 7/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du börjar dagen i storslagen stil. Dina argument är övertygande och din förmåga att väcka entusiasm gör att du får folk att lyssna på dig. En vän vill att ni träffas. Hon/han har en nyhet att berätta.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag tänker du inte fundera två gånger innan du tackar ja till ett frestande erbjudande. Mars ger dig en ovanlig driftighet som gör att du klarar av snabba puckar utan att känna dig överkörd.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tänker du mycket på familjen. Det verkar som någon nära släkting har problem och du vill finnas där för honom/henne, men ditt eget liv är rätt stressigt just nu så du hinner inte med allt du planerat.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du möjlighet att uträtta storverk. Din tajming är bra och din inlevelseförmåga ut över det vanliga. Månens position ger dig en stark intuitiv förmåga som gör att du kan ana dig till vad dina kollegor tänker.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig oviss, irriterad och väldigt frustrerad. Du vill ha ett besked från din chef, men han har svårt att bestämma sig. Det är ovissheten som är värst, du behöver ett besked och det är nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag tänker du inte låta dig skrämmas av en ilsken kollega. Han/hon har ofta fått dig att göra saker som du egentligen vill göra, men nu tänker du inte låta dig köras med länge. Var stark.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara dig själv. Du glider lätt in i en roll på jobbet och det blir jobbigt för dig att upprätthålla. Du behöver inte alltid vara så professionell. Tillåt dig att flamsa lite mellan varven.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du hinner med det du tänkt dig och du kommer från arbetet i god tid. En vän har ett roligt besked till dig. Det kan även involvera ditt arbete och ni är arbetskamrater. Våga visa känslor.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Pengar spelar en stor roll idag. Du tänker på en ekonomisk investering som du är på väg att göra och det gör dig både glad och rädd på samma gång. Det handlar om en hel del pengar som du ska investera.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu jobbar du hårt och mycket. Du tycker att du borde hinna med på alla timmar du lägger ned på jobbet, men sanningen är den att ju fler timmar du arbetar i sträck ju mindre effektiv blir du.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ska du inte chansa. Du kan lätt göra misstag som blir svåra att rätta till. Försök att hålla dig till det som du kan och som du känner till. Ett råd från kollega kan underlätta ett beslut som du är på väg att fatta.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn. Du har mycket att göra på jobbet, men inte mer än du hinner med. Under dagen träffar du en trevlig person som du kommer att se mycket mer av i framtiden. Det blir ett positivt möte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons