Torsdag 8/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra torsdag, om än lite stressig. Just nu är det mycket som ska hinnas med på jobbet och även privat. De flesta dagar är inbokade från morgon till kväll. Det är sällan du är helt ledig.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag på jobbet. Du känner dig trött och det gör att du fräser åt en kollega som inte gjort dig något. Ta dig tid och be om ursäkt, för med lite vänlighet kommer du långt idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte dras in i gräl just nu. Det är en sämre position på Merkurius som ställer hinder i vägen för dig. Mars ger dig dessutom mycket manlig, aggressiv energi som skapar konflikt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tvekar in i det sista innan du medger att du gjort fel. Någonstans inser du att felet inte är helt och hållet ditt, men du vet inte riktigt vem mer som är inblandad så du väljer att ta hela skulden på dig själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du chansen att visa att du kan mer om ett specifikt område på jobbet än någon annan. Det är en skön känsla att få briljera lite ibland så var inte blyg utan sug åt dig av allt beröm som du får.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ju närmare veckoslutet du kommer desto mer panik får du. Du är rädd att inte hinna med allt som du planerat idag. Du vill inte vara sen på fredag för då har du en massa andra roliga saker inplanerade.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du har ett högt tempo redan från start och det hjälper dig när du stöter på problem. Det är sälklan du är så effektiv som du är just nu. Du har en bra arbetsinfluens i ditt horoskop.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Har du en partner kan det uppstå ett gräl mellan er idag. Det verkar som du har svårt att lita på människor just nu, och då kanske mest de som står dig närmast. Du behöver bli bekräftad för att må bra.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och harmonisk. Du umgås med en vän/kollega som alltid lyckas få dig att le och må bra. Glada nyheter som berör hela din arbetsplats lyfter stämningen på jobbet idag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Visa att du kan vara bestämd. Du är ett jordtecken och de är envisa som synden, men just nu påverkas du av en hel del luft och det gör dig mer velig än vanlig. Hitta tillbaka till ditt jord-jag igen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Sluta tjafsa om småsaker och fokusera dig på de stora problemen istället. Om helhetsbilden stämmer så brukar de mindre pusselbitarna automatiskt falla på plats. Var kreativ och tänk utanför ramarna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd för att säga nej till en person som just nu har mycket inflytande på ditt liv. Du känner dig instängd och det gör dig grinig. Har du möjlighet ska du ta en promenad på lunchen. Lite frisk luft gör dig gott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons