Fredag 9/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen satsar du på att träffa dina vänner. Veckan har varit lång så nu behöver du en chans att slappna av lite och komma ifrån jobbet. En vän har ett roligt förslag beträffande helgen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar dig tid att umgås med personer som du inte ser så ofta. Det kan vara släkt, grannar eller före detta klasskompisar. Du tycker att det är viktigt att behålla ditt kontaktnät, men ibland så känner du att du behöver mer en tjugofyra timmar per dygn.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra fredag. Ditt humör är på topp och du slappnar av för första gången på länge. Månen har en gynnsam position till ditt tecken och det ger dig en lagom dos av inlevelseförmåga idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att argumentera med en kollega. Vad du än säger så har han/hon ett bra argument till varför du har fel. Den här situationen börjar gå dig lite smått på nerverna.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga lita på din omgivning. Sänk garden och slappna av. Din misstänksamhet är inte bara jobbig för dig, den är även tröttsam för din omgivning. Ta dagen som den kommer.

 

Jungfru 23/8-22/9

En nyhet av något slag får dig på gott humör idag. Det här är ett besked som du gått och väntat på, men som du inte trodde att du skulle få så snart. En kollega ger dig en ovanligt fin komplimang.

 

Vågen 23/9-22/10

Din förmåga att ständigt skapa lugn och harmoni omkring dig kommer väl till pass idag. Det råder upprörda känslor på din arbetsplats men du lyckas stävja stormen och få dina medarbetare att slappna av.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ska du undvika att bli allt för personlig med personer som du inte känner, annars kan det sluta med att du hamnar i en ytterst pinsam situation. Var dig själv, men behåll en proffsig image.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under kvällen får du ett erbjudande som låter för bra för att vara sant. Det kan det vara, så kolla upp personen och erbjudandet noga innan du svarar. Låt inte din impulsiva sida få dig att göra något du ångrar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skön och lagom aktiv fredag. Du njuter av att vara med människor som du uppskattar och dagen blir trevlig. Kvällen handlar om att vila upp sig. Du behöver verkligen ta igen lite sömn.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du mycket att fundera på. Det sker en del förändringar på din arbetsplats och nu måste du ta ställning till en del frågor beträffande din framtid. Prata igenom situationen med din partner.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ovanligt gott humör idag. Venus skänker dig positiv energi och få dig att se på problem som möjligheter istället för problem. Kvällen blir avslappnad och mysig. Särskilt om du har en partner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons