Lördag 10/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir ovanligt bra. Du njuter av lugnet omkring dig och för ovanlighetens skull känner du att du inte behöver aktivera dig så mycket. Du kan ta stunden som den kommer och nöja dig med det.

 

Oxen 20/4-20/5

Det ser ut som du är bjuden på middag/kalas av något slag. Du är en populär person och du förväntas dyka upp både här och där. Själv skulle du inte ha något emot en påse popcorn och en bra film på TV.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir rätt fysiskt jobbig. Du har en hel del olika aktiviteter inbokade och du får stressa för att hinna med. En person som du inte träffat på länge överraskar dig idag och det gör dig glad.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin är inte så stabil som den kunde vara. En hel del utgifter har gjort att du får leva snålt om du inte ska ta onödiga lån. Tänk igenom vad du kan avstå ifrån och vad du måste ha för att må bra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det ligger en influens över ditt tecken som varnar för sjukdom. Det kan vara en vanlig förkylning, eller maginfluensa som är på väg att bryta ut. Det viktiga är att du tar det lugnt och inte överanstränger dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar om du ska berätta vad det är som du funderar på för din partner. Det är aldrig bra att ha hemligheter för någon som du lever så tätt med. Det skapar onödiga klyftor och missförstånd mellan er.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du det lugnt. Du behöver verkligen vila upp dig efter en intensiv vecka på arbetet. Är du yngre eller pluggar så blir det nog en del hemläxor i helgen. Även de som jobbar kan få sätta av några timmar till arbetet idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga nej till en vän som har mycket att göra. Hur gärna du än vill undvika att bli indragen i hennes bekymmer så står du inte ut med att se henne duka under av trötthet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag är du en verkligt bra vän. Du ställer upp och hjälper en person med något som han/hon aldrig skulle klara av utan din talang. Kvällen blir trevlig, du umgås med dina vänner och träffar några nya bekanta.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland kan du vara väldigt dömande och det ligger dig i fatet. Försök att ha en öppen attityd emot dem du träffar idag. Det är onödigt att döma en person på förhand som du inte har haft några problem med innan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag slappnar du av för första gången på mycket länge. Du släpper alla krav på vad du måste göra och tar dagen som den kommer. En vän vill att du överraskar en gemensam bekant till er som fyller år.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inget att säga till om idag. Andra bestämmer åt dig och det gillar du inte, men du känner att du inte har något val. Du måste låta andra sköta ruljansen just nu, så det är bara att acceptera läget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons