Söndag 11/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar det väldigt lugnt idag. Söndagen handlar om att vila upp sig och hämta krafter inför kommande vecka. En person som du inte sett på länge har en rolig nyhet. Det blir en skön dag.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen är den dagen i veckan då du vill hinna med allt som du inte hunnit med tidigare. Det kan bli lite stressigt. Tänk på att det är bättre med en damråtta i hörnet än en helt utsjasad Oxe.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får ett tips idag från en bekant. Ta till vara på det här rådet, det kan bli mer betydelsefullt än du anar i framtiden. En bekant kommer förbi och det blir en trevlig eftermiddag där du verkligen slappnar av.

 

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir lugn. Det var länge sedan du kunde vila upp dig så mycket som du gör idag. Har du möjlighet så startar du dagen med en lång sovmorgon. Du behöver verkligen slappna av.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har en del att fundera på. Det finns så många frågetecken som du vill räta ut. Dessutom verkar du inte vara i fysisk toppform så de kan vara skönt att stanna hemma och ta det lugnt, fundera lite och somna tidigt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att göra idag, men inget som kräver någon större insats från din sida. En stor del av dagen går åt till att umgås med din familj. Du har saknat dem på veckorna eftersom du har varit för upptagen med ditt jobb.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ifrågasätter du din partners beslut. Det leder till ett gräl som lätt kunde undvikas om du tog reda på fakta innan du anklagade in partner för något som han/hon är oskyldig till. Vakta på din svartsjuka.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en underbar söndag där du slappar tillsammans med din familj eller med dina vänner. Har du möjlighet så kan eftermiddagen bli en härlig långpromenad i skogen. Du behöver verkligen komma ut och röra på dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag får du en förfrågan som du blir lite förvånad över. Det här är inte ett förslag som du trodde att du skulle få, särskilt inte från den här personen. Du behöver tänka innan du ger honom/henne ett svar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen väcks en känslig fråga i din familj. Det kan bli många långa diskussioner idag så det gäller att du vågar stå för din åsikt och inte bara håller med alla andra, för då kommer du ångra dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir lugn och harmonisk. Har du en hobby så kan det bli den som styr större delen av den här dagen. Du tycker att det är kul att komma ut och hitta på något annorlunda. Det hjälper dig att slappna av.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag prioriterar du dig själv. Du har tröttnat på att ta hänsyn till alla andra så det blir en dag då du sätter dina egna behov i första rummet. Du njuter av all uppmärksamhet du får idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons