Måndag 12/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att prioritera. Du har mycket att ta igen och nu gäller det att du strukturerar arbetet för att inte halka efter ytterligare. Kanske borde du fråga en mer välorganiserad Jungfru om råd.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag träffar du nya människor och en av dem gör ett mycket starkt intryck på dig. Du trodde inte att en person kunde vara så kreativ och så praktisk på samma gång. Du blir verkligen imponerad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att starta upp och komma igång. Du har en hel del saker som du vill göra, men innan du kan sätta igång på allvar måste du göra upp en fungerande arbetsplan som sträcker sig över hela veckan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är verkligen seg den här måndagsmorgonen. Hjärnan känns som tuggummi och det gör att du inte riktigt hänger med på din sprudlande chefs idéer. Be honom/henne förklara lite långsammare.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en del att göra så det gäller att du får en bra start på dagen. Just nu trivs du inte så bra på ditt arbete, det verkar som du och din chef har svårt att komma överrens. Det gäller arbetsetik.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag försöker du fuska för att hinna bli klar i tid. Tyvärr kan den här typen av slarv generera i mer arbete snarare än tvärtom. Räkna med en lång och ganska intensiv dag. Du måste rätta till del fel du begått.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har börjat planera lite långsiktigt inför hösten och det gör att du känner dig mer trygg i din arbetsroll. Du vet vad du ska göra, när du ska göra vissa saker och hur du ska utföra dina uppgifter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt självförtroende är på topp, och det är bra. Idag kommer du att möta tuffa utmaningar och då måste du tro på dig själv för att klara dem. Är du osäker kommer någon annan att ta för dig istället.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Argumentera inte med personer som har en högre befattning än dig idag. Risken är att du får en rejäl utskällning och att du sedan får straffarbete. Det kan bli en riktigt jobbig måndag om du inte håller tyst.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fatta snabba beslut. Som jordtecken vill du gärna fundera igenom en situation först innan du yttrar dig, men omständigheterna tillåter inte att du grubblar särskilt mycket.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ekonomin spelar en stor roll i dagens beslut. Du har vissa saker som du vill ha och det kräver att du går igenom dina lån på allvar. Du måste ha koll på alla dina utgifter och inkomster om det här ska fungera.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du riktigt roligt på jobbet. En av dina kollegor kan verkligen bjuda på sig själv när han/hon vill. Du skrattar mycket och det lättar upp hela stämningen på din arbetsplats. Dagen blir toppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons