Tisdag 13/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar nya tag idag och det är bra. Haka inte upp dig på små saker utan försök att tänka i ett längre perspektiv så kommer jobbet att flyta på lättare idag. En kollega har privata problem som går ut över arbetet.

 

Oxen 20/4-20/5

Du står inför ett val som inte är avgörande på sikt, men som kan underlätta kortsiktigt. Det handlar om du ska be om extrahjälp eller om du klarar dig med de resurser som du har just nu. Tänk praktiskt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tvingas du inse att ett projekt som du jobbat med länge är ganska dåligt genomfört. Det blir en knäckande upptäckt, men det kan också få dig att inse vilket jobb som ligger bakom den här typen av projekt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om rutiner och det tycker du är jätte trist. Det är bara att inse att man inte alltid kan ha ett spännande och stimulerande jobb. Ibland måste man göra saker som är tråkiga, som idag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är fortfarande lite hängig och det kommer ta ett bra tag innan du är fysisk toppform igen. Mentalt är det bättre. Du känner dig stark och full av roliga, kreativa idéer. Nu vill du få en chef att lyssna på dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Tänk på att skvaller i alla former förr eller senare kan komma att skada relationer. Försök att undvika att uppmuntra prat bakom varandras ryggar. Du kommer att må mycket bättre när du slipper skvaller.

 

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att komma till insikt om vad det är som du gör bra på jobbet och vad det är du kan bli bättre på. Ofta snurrar dagarna på som ett ekorrhjul och du får ingen chans att fundera.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har kul på jobbet just nu. En person som du kommit att tycka mycket om har en ganska flirtig attityd mot dig och det gillar du. Det skapar en spänning mellan er och det gör det roligt att gå till jobbet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tvingas inse att du gjort ett misstag idag. Nu är frågan hur du ska kunna rätta till det på ett så smidigt sätt som möjligt. Till och börja med kan du medge inför dina kollegor att felet är ditt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att komma överrens med någon på din arbetsplats. Ni två är väldigt olika och båda är starka så du får finna dig i att ni ligger i konflikt med varandra. Alla kan inte älska alla.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket på gång på ditt arbete just nu så du känner dig osäker på din position även om det inte finns något som indikerar att din tjänst är hotad. Din sinnestämning smittas av den allmänna dysterheten.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att visa upp dina kreativa talanger. Det finns någon som iakttar dig lite i smyg för att se hur du fungerar i grupp. Använd din förmåga att smälta in och acklimatisera dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons