Onsdag 14/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att ta initiativ idag. Allt tar emot och ditt humör är riktigt uselt. Kanske borde du låta någon annan leda och styra. Du brukar vara den dominerande på jobbet så idag kan någon annan få skina.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska privat. Antingen är du ledig eller så jobbar du ensam idag. Du tycket det är skönt att få vara ifred ibland. Då kan du slappna av och låta tankarna vandra iväg lite.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du en misstanke bekräftad, nu är frågan vad du ska göra åt den här situationen. Hela saken är ganska känslig så det är bara att ta till dina diplomatiska och dina verbala talanger.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en positiv inverkan på ditt tecken som gör dig harmonisk. Det finns inte många som klarar av att reta upp dig just nu, men en kollega gör ett tappert försök att irritera dig. Han/hon vill ha uppmärksamhet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dagen som den kommer och det är bra. Just idag är det svårt att planera eftersom många yttre faktorer kommer att påverka utgången av den här onsdagen. Du måste vara flexibel.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hålla tyst idag. Din egen Merkurius påverkar dig negativt och då hoppar en och annan groda ut ur munnen på dig. Räkna med en del ilskna blickar från dina kollegor och vänner.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen kan du räkna med ett högt tempo. Du har en hel del deadlines att hinna med så det gäller att du inte ligger på latsidan. Har du otur får du jobba över idag och spricker planerna för kvällen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är intresserad av en vidareutbildning eller en kurs av något slag. Just nu är det svårt att få möjlighet till den typen av resurser så du får vänta till våren innan du får den här chansen.

 

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig när du manipulerar med dina arbetskamrater. Du tycker att det är roligt med lite intriger på jobbet, men det kan lätt slå tillbaka på dig själv om du inte ser upp. Som man bäddar får man ligga.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt upptagen, både på jobbet och när du är ledig. Du har svårt att boka in fler aktiviteter än dem som redan finns i din almanacka. En vän kommer att bli besviken på dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag chansar du inte. Det finns vissa saker som du helt enkelt inte har råd att förlora. Även om du inte gillar det så är det säkra kort som gäller. Du tar det lugnt inväntar precis rätt tillfälle att slå till.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du massor att göra, men du har ingen energi. Det gör att det mesta du tar dig för tar dubbelt så lång tid som det borde. Det blir en riktigt seg dag och du är glad när kvällen kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons