Torsdag 15/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu samlar du dina tankar inför en presentation som du vill göra. Du har många roliga idéer, men du tycker det är svårt att få ned på ett papper. Helst vill du sätt igång så fort som möjligt.

 

Oxen 20/4-20/5

En kollega ska sluta och det tycker du är sorgligt eftersom du uppskattade den här personen mycket. Nu känner du dig ensam och övergiven. Du måste vara stark, dina andra kollegor behöver dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag gör du något modigt. Det kan vara att du står upp för dig åsikt, att du försvarar någon som hamnat i kläm eller att du tar kritik på ett moget sätt. Du växer i dina medarbetares ögon.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ett mail, sms eller telefonsamtal gör dig upprörd idag. Du får reda på något som egentligen inte var ämnat för dig och det här är en nyhet som du hade mått bättre av att inte veta något om.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag börjar du känna dig lite bättre. Även om dina krafter inte är tillbaka till hundra procent så känner du dig mycket friskar nu än tidigare i veckan. Du vågar göra upp planer inför helgen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen blir stressig. Det verkar involvera många möten och tuffa beslut. Har du ett arbete som är mer praktiskt kan din yrkesskicklighet bli avgörande idag. Du behöver all din kompetens.

 

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen får du börja detaljplanera för vissa aktiviteter under hösten. Egentligen handlar det om att underlätta ditt arbete på sikt, men just nu gör den här uppgiften dig bara stressad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att bestämma dig idag och det märks både i mer övergripande planering och på detaljnivå. Varje beslut du fattar ändrar du både en och två gånger. Räkna med en del kritik idag.

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att hålla tyst om en hemlighet som en vän anförtrott dig. Det är något riktigt smaskigt och därför tar det emot att inte säga något. Tänk på att din lojalitet mot din vän är viktigast.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du avskyr när man tar dig för ytlig, men idag lyckas du faktiskt bekräfta en del fördomar som en av dina kollegor har om dig. Du inser att du faktiskt är ytlig mellan varven, men vem är inte det?

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att avgöra vem som har rätt och vem som har fel idag. Undvik att bli den som fattar beslut. Överlåt beslutsfattandet till någon som har mer kompetens inom just det här området.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar och slutar bra, däremellan råder det kaos. Det sker många förändringar på ditt jobb just nu och det gör det svårt för personalen att hänga med. Räkna med en hel del förvirring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons