Fredag 16/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn och skön. Oavsett om du arbetar eller är ledig så hinner du med det du ska och få ändå lite tid över att göra något riktigt kul. En kollega behöver hjälp med ett privat beslut.

 

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag och ditt humör är på topp. Ingen mår så bra som du gör på fredagar. Ditt goda humör och din omtänksamhet är en riktig partyhöjare. På kvällen verkar du vara bortbjuden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att komma överrens med en viss person på jobbet. Ni ligger ständigt i luven på varandra, även om det är under artiga former. Övriga arbetskamrater tycker att er konflikt är jobbig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att vara lite extra omtänksam mot din partner. Med Venus i en gynnsam position kan kvällen både bli romanistik och spännande. Som singel har möjlighet att träffa någon ny idag.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har svårt att säga nej till din chef, även om du skulle vilja. Det är din lojalitet med dina kollegor som gör att du ställer upp och jobbar över gång på gång. Frågan är hur länge du orkar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra. Du har inte lika mycket att göra som vanligt och det ger dig tid att lyssna på en kollega som har problem. Ditt engagemang uppskattas verkligen och du har fått en ny, trogen vän.

 

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir riktigt härlig, i alla fall på kvällen. Jobbet handlar mest om rutin och tempo. Kvällen blir ett intressant möte mellan två olika världar. Du lär dig en hel del nya saker samtidigt som du har det jättetrevligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir stressig. Du har en massa saker som du vill avsluta på jobbet innan du tar helg, men timmarna räcker inte till. Du får prioritera det viktigaste. Resten får du ta i nästa vecka.

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu betyder familjen väldigt mycket för dig. Du har ett stort socialt skyddsnät och det är bra. En romans slutar inte riktigt som du tänkt dig, men det är bara att acceptera att alla gör misstag ibland.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att låta någon komma dig nära just nu. När du börjar lära känna en person på ett djupet drar du dig undan. Du vill inte riskera att bli sårad. Ibland måste man våga chansa för att vinna.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du många olika saker som snurrar i huvudet på dig. Du behöver någon att ventilera dina tankar med, men det verkar som du och din partner har för olika jobb för att du ska kunna bolla idéer med honom/henne.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna hitta på något ikväll, men de flesta av dina vänner är redan upptagna eller för trötta för att orka gå ut. Du får leta bland grannar eller släktingar istället. Du kan bli förvånad över vem som är på partyhumör just nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons