Lördag 17/10

28 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir inte vad du förväntat dig, men den blir både rolig och fartfylld. Det gäller att du är utvilad så att du orkar med att hålla högt tempo hela dagen. En vän hör av sig angående ett lån.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du svårt att hinna med allt du planerat. Du känner dig trött och otillräcklig. Kanske borde du ta en paus och resa bort ett par dagar. Du skulle må bra av att komma bort från alla måsten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar med att du inte får sova så länge som du vill och det gör att du blir trött och grinig. Är du bortbjuden ikväll ska du försöka ta igen lite sömn på eftermiddagen så att du orkar med allt roligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du chansar rätt mycket just nu och det gör att du ibland inte får som du vill. Du måste ha en plan och om du ska lyckas med dina idéer. Saker löser sig inte efter hand, det är du som måste lösa problemen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du fullt upp. Det ser ut som du möter släkt och vänner. Du har trevligt, även om du inte är i riktig form för den här typen av evenemang. Kvällen blir tidig. Du känner att du behöver få sova.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du det lugnt. Du passar på att vila upp dig när du är ledig. En kollega hör av sig med tråkiga nyheter, försök att inte låta honom/henne förstöra din lediga dag. Problemen kan du lösa på måndag.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en dag som du tillbringar till stor del utomhus. Du verkar umgås med barn och det får dig att släppa loss lite mer än vanligt. Det är sällan man ser dig så busig och glad som du är idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar initiativet till en ny bekantskap idag och det blir mer lyckat än du vågat hoppas på. Det här var en chansning från din sida, men just nu har du turen med dig i allt som har med vänskap och kärlek att göra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen får du nyheter från en vän. Du blir glad för hennes/hans skull. Dagen i övrigt ser rätt så stillsam ut. Du passar på att vila upp dig och göra sådant som du inte hinner med i veckorna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, även om du verkar jobba hårt. Ditt horoskop indikerar arbete, antingen ett frivilligt uppdrag eller så har du helgschema. Lördagskvällen blir lugn. Du behöver få vila upp dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu behöver du tid för dig själv, särskilt om du har familj. Unna dig ett par timmar ensam. Antingen tar du en promenad eller så ägnar du dig åt en hobby. Det kommer att göra under för ditt humör.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir ganska tråkig. Du har inget direkt inplanerat och det gör dig frustrerad. Vänta inte på att någon ska ta initiativet idag, ring upp den som du vill umgås med istället.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons