Evig kärlek

30 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Du börjar det verkligen bli kallare, igår fick jag skrapa frost från vindrutan på bilen och det är inte oktober ännu. Jag själv föredrar att vara inne så mycket som möjligt när det är kallt. En kort promenad i solsken är helt okej, men jag har aldrig förstått vitsen med att frysa utomhus i timmar. När kylan kommer så laddar jag med massor av bra böcker och gosar ned mig i fåtöljen framför brasan istället. De här kvällarna är underbara att dela med någon som man trycker om så jag kan förstå att många frågor just nu bara handlar om kärlek.

Till Jennie, Vädur och Stenbock är inte ett idealsikt par. Stenbocken är för stabil och tråkig för den äventyrslystna och ombytliga Väduren

När det gäller den nyfikna Tvillingen kan jag säga att Vädur och Tvilling passar bra ihop. Jag rekommenderar däremot inte att gå in och försöka stjäla en pojkvän, det kan aldrig bli bra. Om din käresta och hans flickvän inte passar ihop så kommer det att visa sig snart och då, när det är slut, kan du passa på att trösta honom. Att medvetet sabotera ett förhållande kommer att ge dig dåligt rykte och kan leda till att han inser sitt misstag och lämnar dig med krossat hjärta.

Annons

Till Angelica, jag är jätteledsen för din skull. Visst passar ni ihop, men ibland träffas man vid fel tillfälle i livet och då kan inget rädda förhållandet. Antagligen är inte din pojkvän redo att binda sig ännu och det är något du måste acceptera. Om han stannar kvar i ett förhållande han känner sig bunden i kommer han bara bli bitter. Inget säger att ni inte kan lösa era problem eller att ni kan bli tillsammans lite längre fram. Jag kan inte ställa ett relationshoroskop på just er eftersom jag har för få uppgifter, men era soltecken hör ihop så det är inte där problemet ligger.

Till sist så kan jag säga att Skorpion och Våg inte funkar tillsammans i längden. Skorpionen är för intensiv, och passionerad för den lite mer allälskande, balanserade Vågen.

😉

Felicia

Annons