Horoskop för alla

01 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När man läser astrobloggen på Elle, och då särskilt frågorna kan man verkligen undra om jag skriver enbart för tjejer eftersom det är mest tjejer som kommenterar. Inget solhoroskop är könsbundet, utan då får man göra ett personligt födelsehoroskop. Så Peter, jag tror att många fler killar än du läser mina horoskop, men få killar skulle erkänna det. De flesta killar jag möter läser dagligen horoskop, men ingen tror på det (åtminstone inte offentligt) 😉

När det gäller din fråga så ser det ut som du går en händelserik tid till mötes i slutet av året, särskilt när det gäller relationer och flirtar. Så är du singel har du något att se fram emot.

Angelica, att ställa ett relationshoroskop tar timmar så det gör jag inte på den här bloggen. Jag är ledsen.

När det gäller två norska läsare så förstår jag norska hyfsat. Tvillingen född 21/5 du påverkas stark av Oxens drag så läs både om Oxe och om Tvillingen när det gäller din grundkaraktär. När det gäller kärlek kan du dras både till lufttecken och till jordtecken.

Annons

Oxe och Jungfru är en jättebra kombination eftersom de två tecken förstår varandra fullkomligt och har samma värderingar.

När det gäller Oxe och Skorpion så passar de bra tillsammans om både bara vågar satsa. Vad som kan bli ett problem är ålderskillnaden. Oxmän gillar att ta hand om sin partner och kan ha svårt för självständiga kvinnor som dessutom är äldre, det förtar lite av hans manlighet. Frågan är om du vill vara vad han söker.

När det gäller Vattumän och ultimatum så glöm det. Jag pratar både från astrologisk synpunkt och av egen erfarenhet. Jag har varit gift med en vattuman i 9 år och de är väldigt dåliga på ultimatum. Lejon är passionerade och kan uppleva den lättdistraherade Vattumannen som sval.

Och Skorpion fungerar i allmänhet väl med alla jordtecken, så Jungfrun passar bra.

Och till sist Anna. Du är en tidig Vädur och påverkas säkert en del av Fiskarnas tecken, det är därför din relation med en Jungfru har kunnat fungera över huvud taget. Jungfru och Vädur har annars rätt så svårt att dra jämt. Generellt kan jag säga att ett förhållande som inte utvecklats på två år har väldigt liten chans att överleva. Satsa på dig själv istället, det förtjänar du.

😉

Felicia

Annons