Oro för framtiden

04 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Många som skriver till mig undrar över framtiden, både när det gäller kärlek och arbete. Det råder turbulens i hela världen och det speglar sig i de flesta horoskopen. Det ligger en gnagande oro och en viss uppgivenhet som påverkar hela zodiakkretsen. Trots den här mer globala influensen så finns det ljuspunkter. Venus ger oss massor av positiv energi, glädje och livslust när hon besöker eller påverkar ett soltecken. Sedan får vi inte glömma den drivande, passionerade energin från Mars och den lite mer drömmande mjuka energin från Månen som ger oss orken att ta oss igenom de tyngsta motgångarna.

En Oxe undrade om sin framtid, hon hade fått ett erbjudande om ett arbete i England, men kände sig lite orolig. Jag kan förstå det, allra helst som du är Oxe och föredrar det invanda framför det okända. Samtidigt är du född så tidigt i tecknet att något av Väduren och mars energi påverkar dig och få dig att vilja ta det här klivet. Försök tillfredställa både din Oxiga och din mer äventyrliga sida. Chansa på att åka, men bestäm hur länge du ska vara borta och se till att göra upp med din familj om hur ofta ni ska höras av och träffas medan du är borta. Se till att inte tappa bort tryggheten för äventyret.

När det gäller Fisk och Stenbock så är det en mycket bra kombination. Fiskarna dras till din styrka och din stabilitet medan du uppskattar den drömmande romantiska och passionerade sidan hos Fisken.

 

Lejonet går en rolig tid till mötes, i alla fall när det gäller den sociala biten. Även om det är mycket med arbetet eller skolan under hela hösten så är du öppen för nya kontakter, både när det gäller kärlek och vänskap, särskilt i slutet av året.

🙂

Felicia

Annons