Vad hände med hösten?

06 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Är det ingen mer än jag som förfryser näsan på mornarna nu? Jag undrar vart hösten tog vägen, ni vet vackra löv, svala (inte iskalla) dagar och massor av svamp. Jag tycker att det verkar som vi hoppade över en årstid i år. När det är så här kallt gör man bäst i att kura ihop sig inomhus, varför inte framför datorn, där man kan drömma sig bort till varmare ställen utan att det kostar något 🙂

Som vanligt finns det en hel del läsare som funderar mycket just nu.

När det gäller Jungfru och Tvilling så fungerar de bra ihop. Tvillingar kan däremot upplevas som rätt svala mellan varven, det beror oftast inte på att de har tappat intresset utan att någon eller något annat är mer intressant för tillfället. Vill du behålla din Tvilling får du räkna med att dela honom med en rad andra intressen.

 Och du Paulina, som Vattuman bör du förverkliga din dröm annars kommer du bara att ångra dig. Glöm bara inte att ha en back up om dina planer skulle gå åt skogen.

Annons

När det gäller Anni så är jag rätt förvånad. Svartsjuka brukar inte vara så vanligt hos typiska Vattumän, så du har troligtvis en annan influens i ditt tecken. Nu är det så att Skyttar är sociala och charmiga så du får tyvärr stå ut med att din pojkvän uppskattas av andra, det viktiga är att du pratar igenom hur du känner det med honom och inte bara går iväg och håller det inom dig. Som jag sagt innan så kan Vattumannen framstå som lite sval, men det beror på att han/hon väljer att hålla så mycket inom sig. Fram med dina känslor bara.

När det gäller J så ska du nog passa på att resa nu. Om du skjuter upp det kommer det kanske aldrig bli av. Är det meningen att det ska bli du och din pojkvän så kommer förhållandet att hålla trots att du reser bort ett tag. Fast jobb och lägenhet är jättebra, men problemet är att det är inget som du kommer vilja ge upp när du väl har det. Det är svårt att säga upp sig bara för att resa runt i världen ett par månader.

Och till sist Yasmin. Jag har inte börjat titta på nästa år ännu så jag kan inte säga om det ligger en flytt i ditt horoskop eller inte. Du får ge dig till tåls ett tag till.

😉

Felicia

Annons