Förkylnings skräck

10 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

 

 

Efter en vecka med hög feber, hosta och grymt lidande är jag äntligen tillbaka i verkligheten igen. Jag vet inte hur det är med er, men jag har behandlats som en rabiessmittad hund på grund av en simpel (men ytterst plågsam) förkylning. Det är lite fascinerande att se att folk nästan gör korstecken åt en om man visar sig utan för dörren med förkylningssymtom. På jobbet talade mina kära kollegor välmenande om för mig att jag inte var välkommen tillbaka innan jag var VÄLDIGT frisk igen. Nu är jag i alla fall så pass frisk att jag orkar sitt framför datorn, och där lär jag ju inte smitta någon

 =-)

Nu till några frågor som jag har fått:

Jag svarar bara på frågor via den här mailen i dagens läge och jag ställer inte personliga horoskop som läget är just nu. Jag har för mycket att göra så jag har lagt bort den delen av mitt arbete för tillfället. En del frågor kräver både ett personligt födelsehoroskop och ett progressionshoroskop för att kunna ge ett mer exakt svar och det kan inte jag göra här.

Annons

När det gäller Skorpioner och Fiskar finns det en unik förbindelse de tecknen emellan så jag kan förstå att du dras till Fisk som Skorpion. Vattuman är inget dåligt val, även om Fiskar är ännu bättre.

När det gäller Väduren så passar du bra med Vågen och Skytten. Även Lejon och Vattumän är tänkbara kandidater. Undvik Oxar och Jungfruar.

När det gäller den del av dig som inte är Vädur kan det bero på fler anledningar. Du ligger nära Fisken och influeras starkt av det tecknet, samt att du kan ha en stark asc som är något helt annat än ett eldtecken.

När det gäller Annars så är det ganska typiskt för ditt tecken att vilja ha en partner. Kräftor trivs bra i relationer eller med många vänner omkring sig och gärna en stor familj/släkt. Som svar på din fråga så känns det som du letar lite för desperat. Du måste hitta dig själv först innan du hittar din partner. Det låter som en klyscha, men sanningen är den att du inte har gjort dig av med alla skelett i din garderob. Sök i det förflutna för att hitta svaret till din framtid.

😉

Felicia

Annons