Ett vackert leende

11 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Nu när allt blir grått och tråkigt ute är det extra viktigt att vi tar hand om oss själv och om varandra, En liten komplimang till en kollega eller ett vänligt leende på bussen kan lysa upp dagen för någon som har det tungt. Visst är det lätt att bli grinig när näsan rinner, tänderna skallar och det ser ut som det är natt när man går till jobbet. Tyvärr tenderar vår egen trötthet och surhet att färga av sig på omgivningen och det gör ingen lyckligare. Fram för lite fler färgklickar och glada leenden, det piggar i alla fall upp mig.

Tänk på att det är viktigt att inte bara skämma bort andra utan sig själv också. Lite lyxig choklad en vardagskväll, ett långt samtal med någon du tycker om eller varför inte en hemma-SPA dag (om du inte har råd med ett riktigt SPA) Ett härligt väldoftande bad med ansiktsmask, fotfilning och hårkur kan liva upp den mest höstdeppiga människa.

 Frågorna idag gäller främst Skyttar. Först har vi en olycklig Oxe som är förälskad i en Skytt. Glöm det. Skyttar är charmiga, underbara och mycket, mycket nyckfulla. De rimmar väldigt illa med den stabila Oxen. Även om din Skytt skulle återvända (vilket jag betvivlar) så kommer det bara vara för en kort stund. Skytten behöver ett lika passionerat, spontant och föränderligt tecken som hans eget för att kunna fastna på allvar. Vi jordtecken tråkar ut honom i längden med vår präktighet. Hitta en mer stabil partner istället. Tyvärr kan det ta tid eftersom Oxar gärna håller fast vid en förälskelse länge.

 

När det gäller den utsjasade Skytten så har jag goda nyheter. Det kommer en förändring i november. Försök att hålla ut den här månaden trots att den kan bli rätt så jobbig.

😉

Felicia

Annons