Namntrubbel

16 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Härom dagen gick jag ut med en tjejkompis på stan, och det var jättekul. Som gift kommer man inte ut lika ofta som förr, och jag har glömt bort hur roligt det är att prata med människor som jag inte känner. Tyvärr har ett stort problem, jag är hopplös med namn. Om någon presenterar sig så glömmer jag hans/hennes namn innan hon är klar med sin presentation.

Nu har jag kommit på en knep att hålla isär all personer jag möter. Jag utgår från deras stjärntecken istället, för det, av någon anledning, fastnar hur bra som helst. Mina vänner börjar lära sig mina personbeskrivningar. Det brukar bli något i stil med -du vet, den där långa Kräftan, eller -hon, den söta blonda Väduren. Samma sak om jag stöter på personen ifråga på stan, då minns jag en Stenbock eller en Fisk inte personens namn, men eftersom jag är astrolog brukar ingen ta illa upp att jag namnger dem efter tecken snarare än efter namn

Annons

😉

Så har jag några frågor beträffande Oxar. Oxmän är väldigt stabila och ser gärna en lång framtid med sin partner redan från början. Som Vädur har du ett större behov av frihet än vad han har och jag kan förstå att du får lite panik när det gäller den känslomässiga biten. Jag får panik av Oxmän, och jag är ändå själv Oxe. Du måste klargöra att du inte orkar med den här intensiva framtidsplaneringen. Be honom om lite mer svängrum, och markera när han går över gränsen.

När det gäller att ge kritik till en Oxe är det väldigt bra om du är konstruktiv och undviker allt som kan tolkas som personligt angrepp. Oxar har en ganska stark integritet, särskilt i sitt arbete så det gäller att gå lite varsamt fram. Ett bra tips är att ge positiv kritik tillsammans med den negativa kritiken, då är det lättare för din Oxe att lyssna på vad du har att säga.

Har du Jungfrun som asc så har du definitivt jord i dig. Asc är ditt andra jag, och den kan ibland vara mer sann än ditt soltecken lite beroende på soltecknets placering.

Annons

Skyttar är inte kända för att vara rädda av sig. Försiktighet är mer ett jorddrag så jag gissar på att du har en stark influens av jord i ditt horoskop.

Normalt set passar inte Tvilling med Stenbock, det är ett väldigt omaka par, men som sagt, det individuella horoskopet kan visa på något annat.

Väduren är väldigt intensiva i sin personlighet och just nu går han/hon in mycket för sitt arbete/skola och det kan tänkas att det sliter på dig. Den största faran är att Vädurar sällan tillåter sig att koppla av, det är inte bara jobbet/skolan som är stressig utan även ett fullbokat privatliv trissar upp tempot för Väduren. Kombinationen Stenbock/Vädur blir tuff. Ni har inte samma grundvärderingar så det är ett förhållande som det måste jobbas mycket med.

😉

Felicia

Annons