Det positiva med mörkret

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Man märker att humöret färgas mycket av vädret. De senaste dagarna har de flesta människor som jag stött på (och det är många) varit versiga, sura och trötta. Den här perioden är väldigt jobbig, dels så ser vi inte så mycket av Solen som man kan önska och dels blir dagarna kortare och kortare. När jag kliver upp på morgonen så är det stjärnklart ute (vilket i och för sig är trevligt) och när jag kommer hem på kvällen är det mörkt. Under höst och vintermånaderna känns det som jag lever i en ständig natt, förutom på helgen då jag faktiskt har möjlighet att se lite dagsljus. Det positiva är att skiten inte syns lika bra i elljus som i dagsljus så jag slipper ha dåligt samvete över dammråttor, och kladdiga fönster

😉

Lina funderar på att byta jobb nu i höst, och det kan bli tufft. Det ser ut som du har viljan, men inte riktigt orken att ta tag i den typen av förändring. Vänta hellre till våren, då har du mer fokuserad energi.

Annons

Och Hanna, när det gäller arbete så har du för höga krav. Du måste sätta mer realistiska mål om du vill få ett jobb. Ibland är det bättre med vilket arbete som helst än att gå sysslolös. Även timanställning är något du bör överväga. När det gäller kärlek så kan det finnas en chans att du träffar någon nu under oktober om du bara är öppen. Risken finns att du blir för fokuserad på en person och missar andra, jättefina killar som skulle kunna vara helt rätt för dig.

Maja, när det gäller Månen så har hon ett starkt inflytande över vårt horoskop inte minst för att Månen är den planet som rör sig snabbast genom Zodiakens alla tecken. Att Månen skulle påverka kvinnor mer än män är en myt, snarare då att hon påverkar Kräftans tecken mer än de andra: Månen är både mytologiskt och astrologiskt förbunden med barnafödsel, intuition, känslor, och det undermedvetna. Att Månen skulle ha en starkare inverkan än Soltecknet stämmer vanligtvis inte, om inte soltecknet har en väldigt tillbakadragen position tex i tolfte huset. Vanligtvis är det Asc som går in och tar över när soltecknet är svagt snarare än Månen. Månen förstärker vissa drag hos oss och kan även manipulera våra känslor. Hon är tätt förknippad med familjen och hemmet.

Annons

Och när det gäller den ofokuserade Tvillingen så är du typisk ditt tecken. Tvillingar är av naturen nyfikna, vetgiriga men inte särskilt tålmodiga. Ska du plocka fram dina Asc (vilket är ett utmärkt förslag) så måste du lära dig att strukturera ditt arbete. Börja med att skriva en lista över det du måste hinna med den närmaste veckan, skriv sedan ned det du skulle vilja hinna med. Nu är det viktigt att du prioriterar rätt, sätt det som är mest viktigt överst och rangordna i fallande skala, pricka av varje sak som du är klar med och det viktigaste, börja inte på något nytt INNAN du prickat av en påbörjad punkt. Jungfrun inom dig kommer att uppskatta strukturen i att jobba så här och framför allt kommer du älska att bli klar med en lista. Tänk bara på att inte sätta upp för många måsten i taget, och lycka till.

Till sist, när det gäller min Asc så är jag Kräfta på väg in till Lejon.

😉

Felicia

Annons