Måndag 19/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har stora förväntningar på den här veckan. Det är något som du planerar att göra. Det kan ha både med affärer och med kärlek att göra. Se till att inte mixa båda samtidigt, då kan du få problem.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig måndag. Visst handlar det mest om rutiner, men för det mesta gillar du när du vet vad du har att göra och inga jobbiga överraskningar väntar. Du trivs väldigt bra med dina kollegor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det ligger en förändring i ditt horoskop och det har med ditt privatliv att göra. Du skulle behöva råd i den här frågan, men då måste du be om hjälp och det sitter långt inne. Sök dig till någon du litar på.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag handlar det om att vara effektiv och inte ta nej som ett svar. Du har stora planer och det enda sättet att förverkliga dem är att vara väldigt målmedveten. Glöm inte bort en person som du lovat att höra av dig till.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att dölja att du är lite intresserad av någon på ditt arbete. Egentligen är det mest en flirt, men du känner ändå en bra samhörighet med den här personen. Din svartsjuka kan avslöja dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska tråkig. Just nu har du mycket arbete i ditt liv och för lite sociala aktiviteter. När du väl kommer ifrån för att träffa familj eller vänner så är du oftast för trött för att ha kul.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att konfrontera en person som du irriterat dig på länge. Tyvärr så har du svårt att häva ur dig din ilska om du inte blir riktigt uppretad först och det blir du idag. Du blir rasande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårare än vanligt att visa dina äkta känslor. Visst du kan vara både kärlekfull och social, men det mesta är en påklistrad fasad. Under utan rör sig helt andra känslor och dem behåller du för dig själv.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen känner du dig mest trött. Se upp så du inte blir sjuk, ditt horoskop skvallrar om att du lätt blir smittad just nu så du bör vara extra försiktig, annars kan du bli riktigt krasslig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

En person som du inte träffat på länge tar kontakt med dig och det väcker en del bitterljuva minnen. Frågan är om inte den här relationen borde förbli död, tänk på vad som hände senast ni träffades.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en underbar måndag tillsammans med personer som du gillar och respekterar. Du får till och med lite tid för dig själv vilket är helt unikt. Oftast har du för många plikter att tänka på för att hinna med privat tid.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det var länge sedan du hörde från en släkting och det irriterar dig. Du tycker de borde ringa ofta, men du glömmer att nästan alla har mycket att göra så här års. Vill du hålla kontakten så ring själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons