Tisdag 20/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att göra idag med du behåller ditt goda humör. Du är ovanligt rakt idag och det kan mötas av en viss skepsis från en kollega. Vill du vinna den här personen måste du ha tålamod som en ängel.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du mycket att göra och du är hundra procent fokuserad. Du har inte tid med skvaller och intriger vilket gör en kollega lite besviken. Hon hade gärna frossat i visa detaljer i evighet om hon fick.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har vissa problem att hinna med allt arbete och det gör dig frustrerad. Du vill visa dina framfötter, men du orkar inte med hur mycket som helst. Till slut måste även du säga nej. Stå på dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan du göra ett verkligt fynd och det ska du vara rädd om. Ditt fynd behöver inte vara en sak, det kan också röra sig om en person eller en tjänst. Det viktigast är att du är uppmärksam så inte det här tillfället springer förbi dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du visar sällan upp hel ditt register på samma gång. För dig är det viktigt att behålla en bit av dig själv utanför jobbet.  Det som lär känna dig där möter bara din arbetsfasad. Just nu känner du dig väldigt splittrad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tilltalas av tanken på en utveckling på jobbet, men samtidigt vet du inte om du okar ta tag i den här typen av utmaningar just nu. En vän kommer med en god nyhet under dagen. Du mår bra.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inte särskilt optimistisk. Du ser mycket nattsvart och det är ovanligt för dig. Du har kommit in i en svacka där Uranus påverkar dig destruktivt, som tur är vara den här påverkan bara under ett par dagar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte rädd för att tala fritt ur hjärtat. Det är viktigt att du är ärlig om du ska kunna rädda den här situationen. Det är utlämnande att vara ärlig så du får helt enkelt bita i det sura äpplet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du hinner med mycket utan att anstränga dig. Just nu har du ett bra flyt med det mesta du tar dig för trots att dina tankar oftast är på annat håll. Något eller någon har väckt ditt intresse.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar mycket på att acklimatisera dig till allt nytt just nu. Du har haft en tid att vänja dig på, men du har inte riktigt lyckas få in alla rutiner. Ge dig själv lite med tid. Det är inte bra att rusa in i nya situationer.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen får du en uppgift som gör att du kommer hem senare än vanligt. Har du en partner som väntar kan det vara klokt att ringa och förvarna. Du får en mycket intressant och utvecklande dag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu tvekar du mycket om du ska svälja din stolthet eller välja att ignorera en person som inte hört av sig tillräckligt ofta till dig. Låt personen få förklara sin frånvaro innan du dömer henne/honom för hårt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons