Onsdag 21/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant onsdag. Du upptäcker att du saknar något eller någon på ett sätt som du inte var medveten om. Du blir både arg och frustrerad över att du inte kan behärska dina känslor bättre.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt fokuserad på ditt arbete, oavsett om du är hemma eller på arbetet. Din tankar handlar mycket om laganda, utveckling och inte minst ekonomi. Du vill att den grupp du ingår i ska fungera.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du väldigt flirtig av dig utan att veta om det. Det handlar egentligen mest om att du är på gott humör och att din omtanke och spontanitet kan upplevas som flirtig snarare än att den är avsedd att vara det.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ta det försiktigt idag. Du har en förmåga att råka i knipa så du bör inte göra något extra våghalsigt idag. Lämna riskerna till någon annan och håll dig till de säkra rutinerna istället.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ibland är du lite väl ängslig av dig. Du har svårt att acceptera att du inte är nummer ett i allas liv och när någon avvisar dig, om än aldrig så vänligt så blir du rasande. Det är fallet idag, försök lugna ned dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu står du in för ett val av något slag och hur du än försöker så lyckas du inte bestämma dig. Det är för viktigt och avgörande för att du ska kunna fatta den här typen av beslut helt på egen hand.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en avslappnad och trevlig dag. Visst den blir inte om du tänkt dig, men det gör inget eftersom många av pusselbitarna ändå faller på plats innan dagen är slut. Du möter många trevliga personer idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu upprepar du dig mycket och det kan irritera din omgivning. Du går helt upp i din nuvarande passion utan att lägga märke till att den uppslukar för mycket av din vardag. Fördela gracerna lite.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din förmåga att uttrycka dig humoristiskt kan komma till din hjälp idag. Genom att visa att du faktiskt kan ta ditt arbete både på allvar och på skoj så blir du mer uppskattad både som vän och kollega på jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att stiga fram och ta ansvar. Du brukar vara bra på att göra ditt jobb lite i skymundan och då märker inte dina chefer vilken insats du gör. Idag ska du verklige bevisa vad du går för.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska annorlunda dag för din del. Du tar på dig ett ansvar för något som du inte gjort bara för att rädda en person ur en tuff knipa. Hur det går med dig struntar du i just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt ältande är över. Idag mår du förträffligt och du fokuserar din energi på arbete snarare än på privata dilemman. Du har massor av idéer som du vill förverkliga. Du har kommit in i en kreativ fas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons