Torsda 22/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir livlig med mycket spänning och undertoner. Du har svårt att fokusera dig på jobbet eftersom ditt intresse ligger på annat håll. Du gillar spännande lekar, men var försiktig du leker med elden.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är otroligt korrekt. För dig är det viktigt att hålla rätt attityd på jobbet, även om du inte tvekar att släppa loss ibland bara för att muntra upp stämningen lite. Du gillar när alla är på gott humör.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mer saknad än du anar av en vän. Visst har du tänkt på honom/henne mellan varven, men inte lika mycket som tvärtom. Därför blir du förvånad när han/hon plötsligt hör av sig till dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till ett förslag som du få från en vän. Det här är något du velat göra länge men inte kommit dig för och nu är det perfekta tillfället för dig. Tveka inte för länge bara.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är på väldigt gott humör idag. Du försöker att få en person att flirta lite mer med dig än vanligt, men han/hon verkar ha sina tankar på annat håll så du lägger in än ännu högre växel.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen samlar du en hel del erfarenhet inom ett nytt område. Du vet inte om det ännu, men i framtiden kommer du ha stor användning för det du har lär dig idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en del i ditt privatliv som är ouppklarat. Mycket beror på att du mer än gärna undviker alla former av konfrontationer. Du mår dåligt när du är tvungen att välja i sida i tuffa konflikter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta initiativ. Du gillar att vara den ledande personen så du brukar inte ha problem att fatta all typer av beslut, men något får dig att tveka idag. Du känner dig osäker.

 

Skytten 22/11-21/12

Utan att veta om det så har du skaffat dig en fiende som har med ditt arbete att göra. Den här personen gillar inte att du är omtyckt och duktig. Se upp så du inte får ett knivstick i ryggen.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att bestämma dig för vad du vill göra idag. Det verkar ligga en påverkan över ditt tecken som hämmar din förmåga att tänka rationellt. När känslorna får bestämma så kan det bli förvirrat.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver inte välja vad du ska göra idag. Det verkar som du har ett rätt så inrutat schema från morgon till kväll. Det viktigaste är att du försöker att undvika för många frågor, det kommer att skapa problem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din nyfikenhet får dig att tänka lite längre än vanligt idag. Du får en idé som både kan bli en succé och en riktig katastrof beroende på hur väl du utför den. Nästa steg blir från tanke till handling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons