Fredag 23/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag väntar det inga överraskningar. Du har en trevlig och en kreativ dag på jobbet. Du gillar det du gör och du trivs med dina arbetskamrater. För att skapa sammanhållning kan du bli väldigt personlig.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du inte mycket att säga till om. Du har haft en tuff vecka så du finner dig i att andra får bestämma utan allt för mycket protester. Snarare tycker du att det är skönt när någon annan tar över ibland.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din nyfikenhet leder dig till en riktigt smaskig hemlighet idag. Det här är inte alls vad du väntat dig av en kollega, men det får din arbetskamrat att verka mycket mer spännande än tidigare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att komma överrens med en bekant, men du försöker hålla god min i elakt spel. Ni har en gemensam vän som är lojal mot er båda och som tycker att ni beter er som småbarn.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har ingen lust att ta tag i det mest nödvändiga idag. Det du måste göra är ganska känsligt och du känner dig inte särskilt diplomatrisk idag. Tyvärr hjälper det sällan att sopa problemen under mattan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du chansen att bevisa både för dig själv och för din omgivning att du kan mer än visat hittills. Du får en chans att ta till din kreativitet så det är viktigt att du inte överdriver i din entusiasm.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och avslappnad fredag. Du njuter av att umgås med antingen familjen eller dina vänner på kvällen. Dagen handlar mest om rutinarbete för din del. Du känner att du behöver fasta punkter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du roligt. Du skämtar med dina kollegor, och de får se en ny, mer humoristisk sida av din personlighet. Själv anser du att du är som vanligt, men kanske lite mer spontan än du brukar.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir trevlig både privat och på jobbet. Du stressar inte för det gör dig bara på dåligt humör. Det du inte hinner med idag kan du göra i nästa vecka. Kvällen verkar handla om att visa känslor.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt osäker på en person i ditt liv just nu. Det kan röra sig om en partner, en nära vän eller en ny bekant. Den här personen väcker något till liv inom dig och gör dig på mycket gott humör.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner inte för att visa vad du tycker och tänker inför dina kollegor just nu. Du föredrar att vara lite diskret med dina innersta tankar istället. Utåt sätter du upp en proffsig och trevlig attityd.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tvekar du om du ska våga följa din impulsiva sida eller om du ska hålla dig till den ursprungliga planen för den här dagen. Våga vara spontan, det finns något du missar om du inte följer din instinkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons