Lördag 24/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har inte vett att lyssna på andra idag. Du låter dina känslor styra och det leder till onödig konfrontation. Försök att dämpa dina känslor något, du påverkas av Mars och det gör dig ilsken.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp idag. Du har tagit på dig en hel del och du är väldigt mån om att inte svika dina löften. Ibland är du lite väl lojal för ditt eget bästa. Du skulle må bra av att vara egoistisk mellan varven.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen kommer du att hinna med både nöje och plikter. Du har lovat en vän något och nu är det på tiden att du infriar ditt löfte. En komplimang får dig på gott humör och får dig att känna dig sexig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du för att ta det lugnt, men det verkar som ödet vill något helt annat. Var beredd på en intressant, omvälvande, rolig men knappast lugn lördag. Du kommer att få känna att du lever.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu grubblar du mycket över en arbetskompis och hans/hennes förhållande till dig. Du anar något under ytan men du har svårt att sätta fingret på vad det är. Var försiktig din kollega är bra på att manipulera människor.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tänker kortsiktigt idag och det kan du få igen längre fram. Just nu orkar du inte engagera dig i något utan försöker att ta dagen som den kommer och lösa ett problem i taget. Du behöver vila.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag väljer du att umgås med vänner och familj. Det var länge sedan som du hade tid för dina närmaste så idag tar du dig tid. Det blir en glad, trevlig och avslappnad dag där du kan vara dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Har du möjlighet ska du försöka att vara utomhus så mycket som möjligt. Din kropp behöver röra på sig i en mer avslappnad miljö n arbetets. En personlig fråga från en vän väcker en del tankar hos dig.

Annons

 

Skytten 22/1121/12

Om du inte har förnyat din höstgarderob så ska du passa på idag. Du behöver verkligen lite avslappnande shopping tillsammans med någon som du tycker om. Unna dig något du velat ha länge.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du irriterar dig på en släkting som inte har tid med att umgås. Förr var ni nära, men den senaste tiden har ni glidit längre och längre ifrån varandra. Du måste försöka nå fram till din släkting och se om du kan göra något åt situationen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu känner du dig ovanligt avslappnad. Du har kommit på svaret på en fråga som du funderat över länge och det ger dig en härlig känsla. Det ser ut som kvällen blir både social och rolig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu påverkas du stark av Månen och det främjar din kreativitet men kan också orsaka en del konstiga drömmar. Ditt undermedvetna sänder dig signaler via drömmen så var uppmärksam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons