Söndag 25/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag tvekar du om du ska delge din partner eller din familj dina framtidsplaner eller om du ska vänta tills allt är mer bestämt. Lita på dina närmaste, de kan stödja dig i ditt beslut, och hjälpa dig med det praktiska.

 

Oxen 20/4-20/5

Du får inte räkna med att allt löper smidigt idag. Det finns underliggande problem som du inte är medveten om ännu, men som du kommer att upptäcka under dagens gång. Var på din vakt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag passar du på att vila upp dig ordentligt. Det är sällan du unnar dig en hel dag i sängen, men den här söndagen finns det stor risk att du inte lämnar den på hela dagen. Du känner dig väldigt trött.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din humor hjälper dig igenom dagen. Du möter en person som är svår att nå fram till men genom att använda din charm och din humor lyckas du att bryta isen.  Det blir en händelserik dag för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och harmonisk. Du har äntligen kunnat lägga dina funderingar på jobbet åt sidan en dag och bara njuta av att vara ledig. Det ser ut som du träffa dina vänner under eftermiddagen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Många av dina tankar kretsar kring en person och hans/hennes beteende. Du har svårt att avgöra vad den här människan vill dig och det gör dig irriterad. Du vill ha kontroll och det har du inte just nu.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har ett mål i sikte och det tänker du inte ge upp förrän du har lyckats. Det är sällan du är så här målmedveten, men nu känner du att du inte har något att förlora. Det här brinner du verkligen för.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att samla ihop sig inför kommande vecka. Du har haft en del tid att tänka den här helgen och det är bra. Det ger dig en hel del perspektiv på saker och ting. Du känner att du orkar mer.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir rolig. Du umgås med någon eller några som du tycker mycket om. Just nu mår du toppen eftersom du får en positiv påverkan från Månen. Du får en härlig kreativ energi som ger dig massor av idéer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är rätt så irriterad av dig just nu. Det har varit så mycket den senaste tiden att du glömt bort varför du tog dig an det här projektet som du håller på med. Du måste hitta passionen igen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp idag och därför känns det lyxigt att kunna åka iväg ett par timmar på kvällen och umgås med vänner under avslappnade och kravlösa former. Du känner att du behöver prata med folk utanför jobbet ibland.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du det lugnt. Det verkar som du pysslar mycket hemma. Kanske väntar du gäster eller så vill du bara göra det hemtrevligt. För dig är det viktigt med en hormonisk hemmamiljö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons