Måndag 26/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

 Det blir en lugn måndag. Du får chansen att ägna dig åt en hobby. Du tycker att det är skönt att slippa på jobbet ett par timmar. En vän kommer med ett lönande förslag. Lyssna på honom/henne.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar mycket på dig själv just nu. Du är trött på att sätta alla andras behov framför dina egna. Du skulle uppskatta om du fick mer tid för dig själv, men det verkar vara omöjligt just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En person som verkar vara knyten till ditt arbete överreagerar våldsamt på en tillrättvisning. Du inser att den här kollegan har fler sidor än dem du lärt känna, det gör dig lite nyfiken.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag visar du mer hänsyn än vanligt och det uppskattas av din omgivning. Ibland kan du vara rätt så sensitiv, särskilt när du som nu påverkas starkt av din egen planet Månen. Är du kär kan det blir en romantisk kväll.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har hamnat i ett dilemma som du har svårt att ta dig ur. Du vet att du borde försöka göra något åt situationen, men du vet inte riktigt om du vill. Problemet har med värderingar, etik och ditt arbete att göra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att sätta gränser idag. Det handlar om att du är svag för en viss kollega och det gör att du tillåter lite väl många misstag från hans/hennes sida. Tänk på att det är helt normalt att vara mänsklig.

 

Vågen 23/9-22/10

Under kvällen kommer du får en impuls som du bör undvika. Tänk igenom din tanke och försök att se konsekvenserna av ditt handlade. Du kommer att upptäcka att din otroligt smarta idé har brister.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du sitter inne med information än dina medarbetare och det kan komplicera till saker för dig . En kollega är ovanligt otrevlig idag, kanske ska du fråga varför hon snäser som hon gör.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du chansar inte just nu eftersom du är rädd att dina misstag kan färga av sig på ditt arbete. Din försiktighet är bra, men frågan är om du inte är lite för aktsam. Ibland är det bra att testa några gränser.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du en bra kommunikation i ditt horoskop och det gör att du lättare knyter an till nta människor. Ibland kan Stenbocken upplevas som ensamvargar, men just nu är du både social och charmig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig för vad du vill göra. Du tycker det är kul att utveckla nya idéer samtidigt som du gärna vill vara med och styra. Det är inte alltid kreativitet och chefskap går hand i hand.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att hinna med allt du tänkt dig. Särskilt eftermiddagen ser ganska stressig ut för din del. Du har så mycket som du vill göra, men yttre händelser avbryter dig hela tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons