Onsdag 28/10

17 okt, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att fundera över idag så det gäller att du inte stressar igenom de beslut som du fattar. Ibland är du väldigt impulsiv och går mer på känsla än på logik och då kan det bli väldigt fel.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar bra. Du fick vila upp dig ordentligt i helgen så nu är du full av energi och entusiasm. Din livsglädje är smittsam och den piggar upp stämningen på jobbet. En kollega är lite svag för dig, var försiktig med hans/hennes känslor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du se upp så att du inte hamnar i ett tvåfrontskrig. Några av dina arbetskamrater är verkligen sura på varandra och de vill gärna få medhåll från din sida. Håll dig utanför.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite vilsen just nu. Egentligen borde allt vara perfekt för dig. Det är harmoni i privatlivet och du trivs bra på jobbet, men ändå känner du dig tom. Det är Jupiters sämre påverkan som få dig att känna så här.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga varken ja eller nej idag. Det finns en person som du gärna vill vara nära, men som du samtidigt undviker för att en intim relation mellan er skulle bli väldigt komplicerat.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara modig och försvara den som inte har lika mycket auktoritet som du har. Det låter kanske enkelt, men ibland är det svårt att riskera sin nacke för någon som man egentligen inte gillar.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har sagt ifrån mer än en gång om att du behöver hjälp, men inget händer. Idag inser du att aldrig blir klar med den arbetsbördan du har i förhållande till hur många timmar du klara av den på.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din förmåga att få människor att tycka om dig när du verklig vill är unik. Oftast bryr du dig inte vad folk tycker om dig, men några få människor söker du dig till gång på gång och de kan inte motstå din charm.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du funderar en del över ekonomin. Det kan ha med bostaden att göra. Det finns en rastlöshet i ditt tecken som gör att du gärna bryter upp och börjar på nytt. Det kan vara i förhållanden, jobb eller lägenheter.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det verkar som du har svårt att riktigt komma överrens med en kollega. Utåt sätt så håller ni sams, men inbördes pikar ni gärna varandra och ger varandra små knivhugg i ryggen. Det är dålig personkemi mellan er.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att argumentera med människor som du tycker om. Då föredrar du att gå undan istället för att bråka med dem. Det gör att mycket ilska byggs upp inom dig som du aldrig ger utlopp för och det kan bli jobbigt i längden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du ditt arbete med en klackspark. Det är inte så att du slarvar, du bara väljer att inte lägga så mycket energi på vissa saker. För dig är de sociala bitarna vikigare än de praktiska just nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons